PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" miercuri, 3 noiembrie 2021 - VIDEO Nicoleta Dragne o atacă pe Anda Adam!

Autor: Andrei Ionescu

Anda Adam și Nicoleta Dragne

Sursa: Kanal D

Nicoleta Dragne și Anda Adam au o dispută în emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" de astăzi. Urmărește producția și Live Video Online, pe kanald.ro.

Nicoleta Dragne o va ataca pe Anda Adam în emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" de astăzi. Săptămâna de "Bravo, ai stil! Celebrities" începe în forță miercuri la Kanal D.

Anda Adam își manifestă dezamăgirea în culise că toate fetele au nominalizat-o, iar Nicoleta Dragne îi dă replica, spunându-i că e foarte departe în acest moment de Viviana ca stil.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

"Mă așteptam să fiu nominalizată, dar nu mă așteptam  să mă nominalizeze absolut toate. Am fost în primele trei...", se plânge Anda Adam.

"Contează ce ești acum, nu ești la o milisecundă de Viviana, ești la doi kilometri de ea.  Au fost cele mai bune, Mădălina, Ruxi și Viviana. Nu ai cum să spui că ai fost la același nivel", îi dă replica Nicoleta Dragne.

Din această seară vom avea o nouă concurentă la "Bravo, ai stil! Celebrities", Adina Halas.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată miercuri la Kanal D de la ora 22:30. Emisiunea-concurs poate fi urmărită și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Veste neașteptată despre Viviana Sposub! Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities se lansează în muzică și în actorie! În ce film va juca?

Cine este Adina Halas, noua concurentă "Bravo, ai stil! Celebrities"

Adina Halas este cunoscută în showbiz-ul din România, ea fiind prezentator TV, producător, editor și redactor al unor diverse emisiuni TV.

În vârstă de 41 de ani, Adina Halas are o vastă experiență în media, fiind pasionată de lifestyle și beauty și de un stil de viață cât mai sănătos pe care îl promovează pe rețelele de socializare și pe blogul ei.

"Până la urmă publicul este cel care alege și voi vedea pe parcurs ce se va întâmpla.  Acest show îmbină dragostea mea pentru televiziune și joaca mea cu moda, joacă începută la 15 ani și jumătate, când am păşit pentru prima dată pe catwalk.

Este un show complet, un reality tv, un show diferit de tot ce am făcut până acum. Sper să îmi fiți alături și să ne distrăm împreună. Acest proiect îmbină mai multe lucruri care îmi sunt dragi, este un proiect frumos și glam, se vorbește despre modă și am în jurul meu oameni haioși și fete frumoase. Așa că mi se pare cel mai potrivit loc pentru mine, în momentul acesta. Consider
participarea mea la Bravo, ai stil! Celebrities o joacă frumoasă, dar sunt conștientă de faptul că este o competiție"
, a mărturisit Adina Halas.

Adina Halas va avea în ediția de astăzi "Bravo, ai stil! Celebrities" prima apariție în emisiune.

Citeste si: Oana Radu, provocare pentru Calina Dumitrescu la theXclusive

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.