PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities", sezonul 7, 29 septembrie 2021 - VIDEO Săptămâna de "Bravo, ai stil" începe în forță: "Ce ediție incendiară!"

Autor: Andrei Ionescu

Ilinca Vandici anunță o ediție incendiară "Bravo, ai stil! Celebrities" în această seară

Sursa: captura Kanal D

Săptămâna de "Bravo, ai stil! Celebrities" începe în această seară la Kanal D. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Emisiunea din această seară "Bravo, ai stil! Celebrities" va avea de toate: o concurentă în lacrimi, ținute apreciate din plin, dar și ținute criticate. 

Și jurații vor face show. "Dar ce ediție incendiară se anunță astăzi!", exclamă, pe bună dreptate, prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Tibi Clenci va remarca una dintre ținutele din această seară.

"E un look pe care l-aș purta și eu", spune juratul.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată de miercuri până vineri de la ora 22:30 și sâmbătă, atunci când e Gala, de la ora 22:00.

Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile, Otniela și Viviana Sposub se luptă pentru trofeul "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7.

Viviana Sposub a intrat în competiție în locul Olgăi Verbițchi, ce a fost descalificată în urma unor încălcări repetate ale regulamentului.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" poate fi urmărită Live, la Kanal D sau Live Video Online, pe site-ul nostru, accesând adresa  kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Surpriză de proporții la Bravo, ai stil Celebrities! Ilinca Vandici a făcut anunțul: ''Doar în marile finale s-a întâmplat asta''

"Bravo, ai stil! Celebrities" are în sezonul 7 un nou jurat, în persoana cunoscutului fotograf de modă Tibi Clenci. El îi lua locul în juriul "Bravo, ai stil! Celebrities" celebrului designer și afacerist român Cătălin Botezatu.

Tibi Clenci a colaborat cu Chanel, Dior, Louis Vuitton, iar fotografiile dar viziunea lui se regăsesc pe copertele și în paginile unor reviste de top precum Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia,

Marie Claire America Latina, Marie Claire Turcia, Elle Franta, Elle Germania, In Style Rusia, GQ Spania, GQ Brazilia, acestea fiind doar câteva titluri din suita impresionantă de publicații internaționale pentru care a lucrat faimosul fotograf de modă român.

Tibi Clenci a fost directorul de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia și Daily Telegraph- ediția Fashion. A primit de-a lungul carierei trei trofee Elle Style Awards pentru Cel mai bun fotograf din România, ceea ce îi asigură un loc binemeritat pe „Hall Of Fame”, în cadrul Elle International.

 

Ceilalți doi jurați, și ei nume importante în modă, sunt Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, jurați ai emisiunii și în celelalte sezoane.

Citeste si: Raluca Bădulescu, despre piesa de rezistență a sezonului!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.