PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, miercuri, 6 octombrie 2021 - VIDEO Raluca Dumitru intră în competiție!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 06 oct 2021, 16:25

Raluca Dumitru, prima venire la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Sursa: Kanal D

În această seară începe o nouă săptămână "Bravo, ai stil! Celebrities". Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Raluca Dumitru intră astăzi în competiția "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, vedeta luându-i locul celebrei cântărețe Nicoleta Nucă, ce a fost eliminată în gala trecută.

Raluca Dumitru mărturisește la testimoniale că nu poți fi prietenă cu niciuna dintre celelalte concurente, fiindcă toate se luptă pentru trofeu.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Viviana Sposub, care în competiție a intrat în conflict cu una dintre amicele sale, Ruxi, și-a permis să îi dea câteva sfaturi Ralucăi.

“Fii tu, fii reală, spune ce gândești dacă nu îți place o ținută, fii sinceră.  Vino cu ținute compuse, nu cu ținute simple și bijuterii”, îi spune Viviana Ralucăi la venirea acesteia în competiție.

Vedeta știe la ce să se aștepte în competiție și mărturisește că nu plănuiește să se implice în nicio alianță fiindcă știe că fiecare concurentă este pentru ea.

“Am văzut că fetele erau nemulțumite de nominalizările făcute, dar cred că au uitat la ce competiție sunt.  Aici nu există prietenii, aici cea bună câștigă. Clar!”, spune, la testimoniale, Raluca Dumitru.

Citeste si: Carmen Negoiță, apariție de zile mari pe Instagram! Cum arată concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities în costum de baie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Bravo, ai stil! Celebrities", de miercuri până sâmbătă la Kanal D

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 este difuzată de miercuri până sâmbătă la postul Kanal D.

De miercuri până vineri este difuzată de la ora 22:30, după serialul-fenomen "Doctorul minune", iar sâmbătă, atunci când e gala, emisiunea e difuzată de la ora 22:00.

"Bravo, ai stil! Celebrities" poate fi urmărită la TV, la postul Kanal D sau Live Video Online, pe site-ul nostru, accesând adresa  kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.

Puteți consulta, accesând link-ul următor,  programul TV al postului Kanal D  pentru a vedea toate producțiile difuzate de postul nostru TV și orele de transmisie.

Pentru trofeul "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 se luptă Anda Adam, Raluca Dumitru, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile, Otniela și Viviana Sposub. Olga Verbițchi a părăsit competiția descalificată, iar Nicoleta Nucă a părăsit competiția în gala trecută, votată de fanii emisiunii pentru eliminare.

"Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 are un nou membru al juriului, fotograful Tibi Clenci, care îi ia locul la masa juraților celebrului designer Cătălin Botezatu. Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au rămas în continuare în juriu și sezonul acesta.

Citeste si: Prima apariție a Ralucăi Dumitru la „Bravo, ai stil! Celebrities” încinge spiritele printre concurente: “Aici nu există prietenii, aici cea mai bună câștigă!”

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.