PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, vineri, 1 octombrie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 oct 2021, 16:46

Bravo, ai stil! Celebrities ediția de vineri

Sursa: captura Kanal D

O nouă ediție "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 are loc în această seară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

"Bravo, ai stil! Celebrities" începe în această seară de la ora 22:30. Va fi show, una dintre concurente dansând incendiar.

Vor fi și discuții. Una dintre discuții va fi între Sensy și Mădălina Pamfile. 

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

"Dacă și de mine zici că am energie negativă", spune Sensy. "Nu că ai energie negativă, nu ai energie", zice Mădălina Pamfile.

La testimoniale, și Raluca Bădulescu recunoaște că Sensy nu prea spune nimic în emisiune. 

Față de ieri, când Raluca Bădulescu le-a spus concurentelor că sunt "pământ de flori", acestea se vor prezenta mai bine astăzi din punct de vedere stilistic. 

Mâine ne pregătim pentru o nouă Gală "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, care va începe de la ora 22:00.

Cine sunt concurentele "Bravo, ai stil! Celebrities"

Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile, Otniela și Viviana Sposub sunt concurentele care se luptă pentru trofeul "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La începutul acestui sezon concurentă a mai fost Olga Verbițchi, ce a fost descalificată în urma unor încălcări repetate ale regulamentului. Locul Olgăi Verbițchi a fost luat de Viviana Sposub, care a preluat și punctajul de până atunci al Olgăi Verbițchi.

Citeste si: Teoria eșarfei, de Maurice Munteanu. Ce spune juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” despre artificiile vestimentare care pot fi obținute cu ajutorul eșarfei

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 este difuzată de miercuri până sâmbătă, de miercuri până vineri de la ora 22:30, iar sâmbătă de la ora 22:00. Ea poate fi urmărită fie la postul Kanal D, fie Live Video Online, pe site-ul nostru, accesând adresa  kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.

Puteți consulta programul TV al postului Kanal D pe site-ul nostru pentru a vedea toate producțiile difuzate de postul nostru TV. 

„Mi-a fost foarte dor de Bravo, ai stil!, de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!”, declara Ilinca Vandici înainte de începerea sezonului 7 "Bravo, ai stil! Celebrities". Ilinca Vandici a prezentat și precedentele șase sezoane "Bravo, ai stil", difuzate la postul nostru TV, Kanal D.

Din acest sezon "Bravo, ai stil! Celebrities" are un nou jurat, Tibi Clenci, care îi ia locul lui Cătălin Botezatu, celebru designer român și om de afaceri. Fotograful Tibi Clenci li se alătură Ralucăi Bădulescu și lui Maurice Munteanu, ce rămân în juriul emisiunii de stil.

Citeste si: Otniela, in lacrimi! Concurenta clacheaza din cauza criticilor celor trei jurati si a atacului subtil lansat de Anda Adam!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.