Program TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7, vineri, 8 octombrie 2021 - VIDEO Anda Adam, apariție incendiară!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 08 oct 2021, 15:25

Anda Adam dansează provocator

Sursa: captura Kanal D

Anda Adam are o apariție incendiară în emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" de astăzi. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Anda Adam decide să apară foarte provocator în emisiunea de astăzi. Nu numai că dansează incendiar, dar își scoate și hainele și rămâne într-o ținută extrem de atrăgătoare.

Anda Adam lasă să se vadă o bună parte din corpul ei, iar jurații apreciază această ținută extrem de provocatoare, care este în ton cu stilul celebrei cântărețe.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Tot în emisiunea de astăzi vom urmări un duel între Mădălina Pamfile și Ioana Filimon.

Cele două se înțelegeau destul de bine anterior însă Ioana Filimon îi atrage atenția colegei sale că și-a schimbat mult atitudinea de când nu mai primește steluțe.

Ce se va mai întâmpla în ediția de astăzi "Bravo, ai stil! Celebrities", ultima înainte de gala de mâine, aflați doar urmărind emisiunea, de la ora 22:30, la Kanal D sau pe kanald.ro,

accesând adresa  kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.   

Anda Adam, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile, Otniela, Viviana Sposub și, cel mai recent, Raluca Dumitru sunt concurentele care se luptă pentru trofeul "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7. Au părăsit competiția Olga Verbițchi, ce a fost descalificată pentru mai multe încălcări ale regulamentului și Nicoleta Nucă, eliminată în gala trecută pentru că a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Citeste si: A venit în fața juraților cu sacoul prea scurt și i s-a văzut tot! Maurice Munteanu a taxat-o dur: ''Chilotul ăla....''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când este difuzată "Bravo, ai stil! Celebrities" la Kanal D

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities", aflată la cel de al șaptelea sezon, și prezentată încă de la început de către Ilinca Vandici este difuzată la Kanal D de miercuri până sâmbătă. De miercuri până vineri rulează de la ora 22:30, iar sâmbătă, când are loc gala, este difuzată de la ora 22:00.

Puteți urmări toate producțiile postului accesând pagina  programului TV al Kanal D, ce se regăsește pe site-ul nostru.

Din sezonul 7 celebrul designer și om de afaceri Cătălin Botezatu nu mai face parte din juriul emisiunii. Locul său a fost luat de un alt nume important în industria modei de la noi, cunoscutul fotograf Tibi Clenci.

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii. 

Ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul”, spune Tibi Clenci.

Citeste si: Ce studii are, de fapt, Ilinca Vandici! Puțină lume s-ar fi așteptat să aibă această meserie

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.