PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" vineri, 22 octombrie 2021 - VIDEO Război total între Anda Adam și Ruxi Opulenta!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 05 aug 2022, 07:25

Ruxi Opulenta și Anda Adam, în război

Sursa: captura Kanal D

O nouă ediție "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 este difuzată vineri, de la ora 22:30, la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Războiul dintre Ruxi Opulenta și Anda Adam va continua, și va deveni unul total.

Cele două se vor contra în culise, fiind implicată și Ioana Filimon. "Ești cam șefă aici cu toată lumea cu discuțiile. Și cu programul pe ușă", îi spune Anda Adam Ioanei Filimon. "Da, o să vorbesc, n-o să tac în viața asta, să fie clar. Arunci niște cuvinte și apoi te aștepți să n-aibă nimeni nicio reacție?!", îi dă replica Ioana Filimon. 

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

"Eu cred că acum își arată adevărata față sau una din adevăratele ei fețe", spune Ruxi Opulenta despre adversara ei, Anda Adam.

Ruxi Opulenta și Anda Adam au ajuns în emisiunea precedentă la discuții aprinse, fiind foarte aproape de a se jigni. 

Anda Adam a făcut anumite aluzii cu tentă sexuală, Ioana Filimon fiind foarte deranjată.

Vor fi mai multe discuții aprinse și în această seară între concurente, pe care le veți descoperi urmărind emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities", de la ora 22:30, la Kanal D. Puteți urmări emisiunea și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.  

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! Celebrities, acuzata pe Instagram ca ar fi intretinut relatii intime la TV. Raspunsul naucitor dat de noua concurenta

Victor Slav o înlocuiește pe Ilinca Vandici

Victor Slav o înlocuiește în continuare pe Ilinca Vandici. Simpatica prezentatoare lipsește din pricina unor probleme de sănătate, dar va reveni curând la "Bravo, ai stil! Celebrities".

"Ilinca are nişte probleme de sănătate, dar o să vă povestească ea mai multe. Am emoţii, dar am emoţii întotdeauna când intru într-un platou. Mă simt în largul meu în acest loc. Fetele m-au primit foarte bine, e gălăgie mare, dar e ok. Sunt femei care îşi doresc afirmarea şi este destul de complicat, recunosc. Sunt imparţial, nu ţin cu cineva anume", a spus Victor Slav, la Teo Show.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities", care face parte din programul TV al postului Kanal D, este difuzată de miercuri până vineri de la ora 22:30 și sâmbătă, când are loc Gala săptămânală, de la ora 22:30. "Bravo, ai stil! Celebrities" se află la sezonul cu numărul 7, Ilinca Vandici prezentând până acum toate sezoanele.

Citeste si: Anda Adam a rabufnit si o taxeaza grav pe Ruxi Opulenta: "Cred ca ai nevoie de niste prezervative sa te mai relaxezi putin

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.