PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" vineri, 29 octombrie 2021 - VIDEO Show total! Concurenții și jurații încing hora!

Autor: Bogdan Stanescu

Dansul din emisiunea "Bravo ai stil" de astăzi

Sursa: captura Kanal D

O nouă ediție incendiară "Bravo, ai stil! Celebrities" e difuzată în această seară de către Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Atât concurenții, cât și jurații vor face show, punându-se pe dans în emisiune. 

Aceștia vor încinge o horă, spre nemulțumirea lui Maurice Munteanu, care le spune că dansul pe care trebuie să îl realizeze nu este horă. Maurice va merge el însuși în jurul lor și le va arăta exact ce trebuie să facă. Maurice va face senzație pe ringul de dans.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Ca în fiecare ediție vor exista dispute între concurente. 

Maurice Munteanu va remarca ținuta lui Sensy, care nu prea a fost apreciată până acum de către jurați.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" poate fi urmărită de la ora 22:30 la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

"Bravo, ai stil! Celebrities" e difuzată de miercuri până vineri de la ora 22:30 și sâmbătă, când e Gala săptămânală, de la ora 22:00. Poate fi vizionată Live, la TV, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Anda Adam se dezlănțuie în culise la adresa lui Ruxi: "Gesturi, mimica, face o târală, toate sunt vulgare" Cum a reacționat rivala ei

Victor Slav, un nou rol la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Victor Slav, care a înlocuit-o pe Ilinca Vandici atunci când prezentatoarea a lipsit din emisiune din pricina unor probleme de sănătate, a rămas în cadrul proiectului.

Victor Slav nu va mai prezenta emisiunea după întoarcerea Ilincăi Vandici, dar va avea în continuare un rol important în cadrul show-ului. El va acorda câte o steluță unei concurente care îi atrage atenția în fiecare ediție de miercuri până vineri și va acorda două puncte bonus în Gala de sâmbătă. Va putea alege să împartă cele două steluțe la două concurente sau să i le dea unei singure concurente, care se face remarcată într-un mod deosebit.

“Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii.   Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale. În Gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, a declarat Victor Slav.

Citeste si: Motivul despartirii dintre Nicoleta Dragne si iubitul ei! Blonda de la Bravo, ai stil! Celebrities a dat cartile pe fata si a spus totul

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.