Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 39, marți, 26 octombrie 2021 - VIDEO Ce se întâmplă cu Nehir după ce a fost în pericol de moarte!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 05 aug 2022, 13:10

Nehir, la un pas de moarte!

Sursa: Captură Kanal D

Kanal D difuzează în această seară episodul 39 din "Nehir". Episodul poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Nehir reușește să supraviețuiască tentativei de asasinat pe care Bahar a pus-o la cale. Geloasă și invidioasă pe Nehir, Bahar a încercat să o ucidă, complotând cu sora ei ca frumoasa brunetă să rămână blocată într-o încăpere în care izbucnește un incendiu.

În cele din urmă Nehir a fost salvată, iar pentru Bahar urmează momente dificile. Soțul ei, Nazîm, știa deja de comploturile pe care le-a pus la cale Bahar și anterior contra lui Nehir.

De altfel, Nazîm nu o iubește pe Bahar, el însurându-se cu ea doar pentru că aceasta l-a scos din închisoare. În închisoare Nazîm ajunsese tot din pricina unui complot.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Serialul Nehir ajunge astăzi la episodul cu numărul 39. Nehir fentează din nou moartea, după ce și în trecut a mai văzut-o cu ochii, atunci când se află în mașină cu Nazîm, iar ambii au fost implicați într-un accident teribil.

Mai grav rănită a fost atunci Nehir, care s-a aflat chiar în comă. În cele din urmă a supraviețuit.

Nehir Aksu (Biran Damla Yılmaz) este personajul central al serialului "Nehir" (original: "Baraj"), difuzat de către Kanal D în zilele de luni și marți, de la ora 22:30. Serialul Nehir poate fi vizionat și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.

Puteți consulta aici programul TV al postului Kanal D pentru a vedea toate producțiile transmise de postul nostru TV și orele de difuzare ale acestora.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nehir rezumat- Tanara Nehir, in pericol de moarte! Ce se întâmplă in episoadele de luni si marti din serialul turcesc, difuzate pe 25 si 26 octombrie de la 22:30, la Kanal D. Promo VIDEO

Nehir, o poveste despre supraviețuire 

Serialul Nehir ne spune povestea lui Nehir Aksu (Biran Damla Yılmaz), o tânără fermecătoare, ce a avut o copilărie foarte dificilă.

Nehir a fost abandonată pe când era doar un bebeluș de ambii părinți și a crescut la orfelinat.

Ajunsă la maturitate, Nehir a devenit o fată foarte frumoasă, capabilă să atragă cu ușurință numeroși bărbați. După ce a cunoscut-o pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), Nehir a decis să se căpătuiască rapid, prin metode necinstite. Concret, cu complicitatea lui Zerrin, Nehir a început să se mărite pentru bani, divorțând rapid de bărbații cu care se mărita, pentru a le lua o parte din avere.

Viața ei ia o altă turnură în momentul în care frumoasa brunetă îl cunoaște pe Nazîm Guney (Feyyaz Duman), de care se îndrăgostește și cu care vrea să înceapă o altă viață, cinstită. Nehir face un copil cu Nazîm, pe Mert, dar cei doi se despart. Dacă se vor mai împăca aflați doar urmărind serialul, la Kanal D și pe kanald.ro!

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 45, marți, 26 octombrie 2021- VIDEO Nazlî și Ali se despart?

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.