Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 45, marți, 16 noiembrie 2021 - VIDEO

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 16 aug 2022, 05:30

Nehir Aksu

Sursa: captura Kanal D

Kanal D difuzează în această seară episodul 45 din "Nehir". Serialul poate fi urmărit și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Sunt, din nou, probleme mari între Nazîm și Nehir, după ce acesta o prinde pe fosta lui iubită sărutându-l pe Tarîk.

Nazîm dorea să o recucerească pe Nehir, lucru pe care i l-a promis pe patul de spital frumoasei brunete, însă ceea ce a văzut l-a supărat foarte tare pe Nazîm.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Serialul Nehir (original "Baraj") este difuzat luni și marți, de la ora 22:30, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Pentru a-l vedea online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.  

“Nehir” prezintă povestea lui Nehir Aksu (Biran Damla Yılmaz), o tânără brunetă foarte frumoasă, cu un trecut tulburător.

Nehir a fost abandonată de ambii părinți încă de când era în fragedă pruncie, așa că a crescut la orfelinat. Trecând prin greutățile unui astfel de trai, Nehir decide să își schimbe viitorul la maturitate. 

Citeste si: Program TV Vezi online serialul "Nehir"- Episodul 43, marți, 9 noiembrie 2021- VIDEO

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ea o cunoaște pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), care îi devine mentor și "parteneră de afaceri". Nehir începe să păcălească bărbați, cu care se mărită pentru a le lua banii. Zerrin are și rolul ei în păcălirea acestor bărbați, ea introducând-o pe Nehir în mediul acela de bărbați înstăriți, dându-se drept "mama" ei.

După ce înșală doi bărbați, care ulterior află ce s-a întâmplat și vor să facă și ei parte din "afacere", Nehir decide să înceapă o viață cinstită cu omul pe care îl iubește, Nazîm Guney (Feyyaz Duman).

Nehir și Nazîm au un copil superb împreună, pe Mert, dar viața îi desparte și nu pot fi fericiți împreună. Mai mult, Nazîm, influențat de Bahar, soția lui actuală, începe o luptă în instanță cu Nehir pentru custodia copilului, pe care o și câștigă.

Din distribuția serialului Nehir, în afară de  Biran Damla Yılmaz, actrița care o joacă pe eroina Nehir Aksu, mai fac parte Feyyaz Duman (rol Nazîm Guney), Burak Yörük (Tarîk Yilmaz), Sumru Yavrucuk (Zerrin), Iman Casablanca (Zehra), Sait Genay (Orhan) și Tună Orhan (Ekrem).

Consultați programul TV al postului Kanal D pentru a vedea toate producțiile postului și orele de difuzare.

Citeste si: Program TV Vezi online serialul "Nehir"- Episodul 44, luni, 15 noiembrie 2021- VIDEO Nazîm o surprinde pe Nehir sărutându-se cu Tarîk!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.