Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 47, marți, 23 noiembrie 2021 - VIDEO

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 23 aug 2022, 06:15

Actorii din serialul "Nehir"

Kanal D difuzează în această seară episodul 47 din "Nehir". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.

Vom afla în această seară ce se întâmplă cu protagoniștii Nehir și Nazîm. Așa cum am văzut în episodul cu numărul 46, difuzat ieri, Nehir a fost răpită de cumnatul lui Nazîm!

Nazîm a vorbit cu cumnatul lui și l-a avertizat că îl va ucide dacă îi va face rău lui Nehir! Nazîm a plecat în căutarea lui Nehir și e dispus să își riște viața pentru a o salva pe femeia pe care o iubește.

Ce se mai întâmplă în episodul 47, difuzat diseară, de la ora 22:30, la Kanal D, aflați doar urmărindu-l, fie la TV, fie Live Stream Online, pe site-ul nostru, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.   

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

Serialul turcesc Nehir  (original "Baraj") ne prezintă povestea lui Nehir Aksu (Biran Damla Yilmaz), o tânără care duce o luptă continuă pentru supraviețuire. 

Nehir a avut o copilărie foarte tristă. Abandonată de către ambii părinți încă din fragedă pruncie, Nehir a crescut la orfelinat. Ajunsă la adolescență, eroina noastră o cunoaște pe Zerrin (Sumru Yavrucuk), o femeie inteligentă, care o ia pe frumoasa fată sub aripa ei protectoare și o învață cum să supraviețuiască.

Citeste si: Program TV Vezi online serialul "Nehir"- Episodul 45, marți, 16 noiembrie 2021- VIDEO

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zerrin îi devine mentor lui Nehir, din păcate o ghidează pe Nehir către o viață infracțională. După ce o cunoaște pe Zerrin, Nehir începe să înșele bărbați, cu complicitatea și chiar îndemnul experimentatei blonde. Zerrin o introduce pe Nehir în cercuri de bărbați bogați, prezentând-o drept "fiica" ei.

După două mariaje din interes, Nehir decide să își trăiască viața în mod onest cu Nazîm (Feyyaz Duman), bărbatul pe care îl iubește și cu care face un copil, pe Mert.

Destinul îi desparte pe cei doi, dar aceștia nu încetează să se iubească. Vom vedea doar urmărind serialul la Kanal D dacă vor sfârși împreună!

Ei trebuie să lupte cu mai multe persoane, și în special cu Bahar, pentru a-și recăpăta fericirea împreună. Bahar e actuala soție a lui Nazîm, care încearcă în repetate rânduri să o omoare pe Nehir.

Din distribuția serialului Nehir fac parte, în afară de  Biran Damla Yılmaz, care o joacă pe eroina Nehir Aksu, Feyyaz Duman (rol Nazîm Guney), Burak Yörük (Tarîk Yilmaz), Sumru

Yavrucuk (Zerrin), Iman Casablanca (Zehra), Sait Genay (Orhan) și Tună Orhan (Ekrem).

Citeste si: Program TV Vezi online serialul "Nehir"- Episodul 46, luni, 22 noiembrie 2021- VIDEO Nehir, în pericol de moarte!

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!