Programul băncilor de Crăciun. Cum lucrează acestea în zilele de 24, 25 și 26 decembrie

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 11:45
Bani bancă

De Crăciun și de Anul Nou toate băncile vor fi închise.

În zilele de 25 decembrie (Crăciunul) și 1 ianuarie (Anul Nou) toate băncile vor fi închise. Pe 26 decembrie și 2 ianuarie doar puține bănci vor fi deschise, însă nu toate băncile nu și-au anunțat încă exact programul pentru această perioadă a sărbătorilor.

Pe 24 decembrie, adică de Ajunul Crăciunului, unele bănci vor avea program redus, iar altele vor avea program normal.

Este valabil și pentru ziua de 31 decembrie, înainte de Revelion, când, la fel, unele bănci vor avea program redus, iar altele vor avea program normal.

Programul Băncii Transilvania de sărbători:

24 Decembrie  – Toate unitățile vor fi deschise până la ora 16:00

25 Decembrie  – Sunt închise toate unitățile Băncii Transilvania

26- 27 Decembrie  – Între 12:00 și 17:00 sunt deschise doar unitățile din centrele comerciale.

28- 30 Decembrie  – Program normal în toate unitățile Băncii Transilvania (BT).

31 Decembrie  – Vor fi deschise toate unitățile până la ora 15:00, iar în sediile BT din centrele comerciale programul va fi până la ora 16:00.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

1 Ianuarie  – Toate agențiile Băncii Transilvania vor fi închise.

2- 3 Ianuarie  – Între 12:00 și 17:00 vor fi deschise doar unitățile din centrele comerciale.

În 24 și 31 Decembrie  BT Italia  are program special și este deschisă în intervalul 08:30 -13:15, iar în 25 Decembrie, 1 și 6 Ianuarie unitatea nu va funcționa.

Call-centerul BT funcționează non-stop, iar clienții Băncii Transilvania vor avea, de asemenea, la îndemână în perioada sărbătorilor toate soluțiile de banking online.

Homebank-ul, funcțional în toată această perioadă

Programul serviciilor de internet banking și de home banking va fi de 24 de ore din 24 și în perioada sărbătorilor pentru toate băncile. Transferurile făcute între conturi din aceeași bancă se vor procesa instant.

Transferurile bancare făcute de sărbători nu au program la procesare. Dacă faceți un transfer prin homebank în perioada sărbătorilor, acestea va putea fi vizibil în cont în prima zi imediat lucrătoare.

Citeste si: Programul marilor magazine in timpul sărbătorilor de iarnă! Ce orar au Lidl, Auchan, Carrefour și Mega Image de Crăciun și Revelion

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.