Programul de circulație al Metrorex și STB de Paște 2023. Cum vor circula trenurile, autobuzele, troleibuzele și tramvaiele din București

Author: Diana Tilă
Actualizat: 13 ian 2024, 03:45

Metrorex și STB au anunțat cu se va circula în noaptea de Înviere şi în perioada sărbătorilor Pascale.

Joi, 13 aprilie, Metrorex a anunțat programul de circulație al trenurilor de metrou în perioada sărbătorilor pascale, începând cu Vinerea Mare. Iată ce este strict interzis în această perioadă!

Citește și: Programul supermarketurilor de Paște 2023: În ce zile vor fi închise magazinele din România?

Programul de circulație al Metrorex și STB de Paște 2023. Cum vor circula trenurile, autobuzele, troleibuzele și tramvaiele din București

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Metrorex,  ”În zilele de 14, 15, 16 şi 17 aprilie 2023, trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele, conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale”

Compania a transmis că,  "în noaptea de Înviere, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute”.

Citește și: Ce program vor avea farmaciile și magazinele de Paște 2023. Care vor fi deschise non-stop

Metrorex a mai precizat că accesul în metrou cu foc deschis – lumânări aprinse, candele aprinse – este strict interzis pentru evitarea oricăror evenimente nedorite.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De asemenea, Societatea de Transport București (STB) a anunțat cum se va desfășura transportul în comun în București pe durata Sărbătorilor de Paști.

Potrivit STB, "vineri, 14 aprilie, și luni, 17 aprilie, autobuzele, troleibuzele și tramvaiele din București vor circula după un program de duminică."

Totodată, "în noaptea de Înviere, 15 spre 16 aprilie, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și de cele ale liniei 783, conform programului obișnuit."

De asemenea, STB va menține în circulație tramvaiele liniei 41 până la ora 3.00, cu intervale de 20 de minute. Programele de circulație pentru fiecare linie de transport vor putea fi accesate aici

Citește și: Ce program TV o să vedem la Kanal D România, de Paște! Iată ce vom putea urmări pe 15 și 16 aprilie 2023!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.