Programul Litoralul pentru toti isi asteapta turistii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:10

Plaja mai goala, loc suficient pentru cearsaf, soare mai putin dogoritor si preturi mai rezonabile.

Cu asta s-au multumit acesti turisti pe care i-am gasit astazi pe plaja din Mamaia. Sunt primii care se bucura de programul social. Si chiar daca e luna mai si apa e inca rece, nu aveau cum sa rateze o baie pe cinste. Doritorii sunt multumiti de oferta, cu tarifele de la vara, nu ar fi avut nicio sansa.

Preturile incep de la 520 lei, la hotel de 3 stele, doua persoane pentru patru nopti si cu un mic dejun inclus.
Peste 50 de hoteluri de toate categoriile de pe intreg litoralul sunt incluse in program, insa cele mai multe sunt din Mamaia. Preturile pe sejururi de 6 nopti de cazare variaza intre 179 lei si 549 lei de persoana, in functie de tipul de hotel in care vor sta. Conform Agentiilor de Turism din Romania, preturile au ramas aceleasi ca si anul trecut, pentru a incuraja turistii sa-si petreaca o vacanta la mare in Romania cu bani putini.
Cei interesati de achizitionarea unui pachet de vacanta de acest tip pot contacta site-ul Anat, unde vor fi afisate listele cu hotelurile inscrise in program.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.