Programul oficial UNTOLD 2024. Ce artiști vor fi prezenți între 8 și 11 august pe scena de la Cluj-Arena

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 07 aug 2024, 18:55

UNTOLD a publicat programul pentru ediția din 2024

Sursa: Facebook UNTOLD

Festivalul UNTOLD, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa, promite o ediție memorabilă în 2024, desfășurată între 8 și 11 august pe Cluj-Arena din Cluj-Napoca.

Lineup-ul din acest an aduce în premieră pe scena festivalului UNTOLD nume sonore din muzica internațională. Fanii se pot aștepta la patru zile de muzică, distracție și experiențe de neuitat pe Cluj-Arena, care transformă acest festival într-un eveniment de neratat. 

Ce artiști vor fi prezenți la UNTOLD pe 8 și 9 august

Pe 8 august, fanii vor fi încântați de performanțele unor artiști care vor urca pentru prima dată pe scena UNTOLD. Louis Tomlinson, fostul membru al trupei One Direction, va aduce un val de entuziasm cu hiturile sale solo.

Alături de el, Tom Grennan va captiva publicul cu vocea sa distinctivă și melodiile sale pline de emoție. Purple Disco Machine, cunoscut pentru ritmurile sale funky de house, și duo-ul olandez Blasterjaxx, recunoscut pentru seturile lor energice, vor completa prima zi de festival.

Citește și: Cine este Alex Boariu, tânărul din Timișoara care a dansat alături de Bebe Rexha pe scena UNTOLD! „Locul meu e pe scenă”

Vineri, 9 august, legenda pop rock Lenny Kravitz va fi capul de afiș al zilei. Kravitz, singurul artist care a câștigat patru premii Grammy consecutive pentru „Best Male Rock Vocal Performance”, va electriza scena principală. Alături de el, publicul îi va putea vedea și pe Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Lost Frequencies, Zerb, Vama și Almud.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Ce artiști vor fi prezenți la UNTOLD pe 10 și 11 august

Sâmbătă, 10 august, Sam Smith va urca pentru prima dată pe scena UNTOLD, aducându-și vocea inconfundabilă și hiturile premiate cu Oscar și Grammy. Trio-ul Swedish House Mafia va aduce un set de muzică electronică de top, alături de alte nume mari precum Salvatore Ganacci, Jax Jones, Tujamo, Jaxomy și Arcadia by Fehrplay. De asemenea, Marius Moga & Friends vor oferi un show special care va încânta fanii.

Duminică, 11 august, festivalul se va încheia apoteotic cu un show oferit de Burna Boy, primul artist african care a avut două evenimente sold-out pe London Stadium doi ani la rând. Martin Garrix, un nume de referință în cultura dance, va reveni pe scena principală, alături de Nicky Romero, Mahmut Orhan, Milky Chance și DJ Bliss.

Citește și: Organizatorii Untold și Neversea vor Parcul Izvor din Capitală- Ce pregătesc aceștia

Scena Galaxy, dedicată culturii techno și underground, va aduce în fața publicului cele mai mari nume din acest gen muzical. Joi, 8 august, Carl Cox va prezenta un Hybrid Live Set, alături de Black Coffee, Prâslea, Marwan Dua și Akos. Vineri, 9 august, Solomun va fi cap de afiș, însoțit de Sara Bluma, Peredel, Cezar, Mihigh și Poltom. Sâmbătă, 10 august, scena va găzdui artiști precum Stephan Bodzin, SIT, Grigoré, Priku b2b Arapu și Charlie.

În ultima zi, duminică, 11 august, FISHER, Gordo, Nusha, Mahony, Deaf Jules și Persic vor încheia festivalul cu ritmuri pulsante.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.