Programul pentru transportul public în București în noaptea de Anul Nou. Cum vor funcționa serviciile de metrou și autobuz în timpul Revelionului

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 dec 2023, 19:18

Programul pentru transportul public în București în noaptea de Anul Nou 2024. Modalitatea de desfășurare a serviciilor de metrou și autobuz în timpul Revelionului

Sursa: arhivă

Programul de funcționare al Metrorex și STB pentru Revelion 2024. STB a comunicat modul în care metroul și autobuzele din București vor opera în noaptea de Revelion. Astfel, în data de 31 decembrie și în prima zi a Anului Nou, autobuzele, tramvaiele și metroul vor respecta un program special dedicat sărbătorilor.

Programul de funcționare al Metrorex și STB pentru Revelion 2024. Traficul din Capitală va fi fluidizat în noaptea de Revelion, dar și în data de 1 ianuarie 2024, transportul în comun având program special. STB a dezvăluit modul în care va opera transportul public în ziua de Revelion.

Programul STB de Revelion 2024

Program STB Revelion 2024. În zilele de 1 și 2 ianuarie 2024, toate liniile de transport public ale STB vor opera conform programului specific unei zile de duminică.

„În contextul Sărbătorilor de sfârșit de an, în zilele de 01.01.2024 – 02.01.2024, toate liniile de transport public ale STB vor funcționa conform programului unei zile de duminică.  Pentru a afla în timp real orele de sosire în stații a mijloacelor de transport public, vă recomandăm să utilizați aplicația gratuită Info Transport București, care este disponibilă în Google Play și App Store, precum și pe site-ul nostru, la acest link: https://info.stbsa.ro”,

 au transmis reprezentanții STB.

Citește și: Extragerea LOTO de Revelion 2024: Până când se pot pune biletele și ce premii pot câștiga românii

Program Metrorex de Revelion 2024

Program Metrorex Revelion 2024. Metrorex a comunicat programul specific al metroului în perioada de Revelion. În noaptea de Revelion, metroul va funcționa continuu, însă în conformitate cu un program special.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În intervalul 30 decembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, metrourile vor opera conform graficelor destinate zilelor de weekend și sărbătorilor legale, conform anunțului Metrorex.

Citește și: Tradiții și obiceiuri pentru data de 31 decembrie 2023: Ce trebuie să faci în noaptea de Revelion pentru a avea noroc

Prin urmare, pe Magistrala 1 (Pantelimon – Dristor 2), Magistrala 2 (Tudor Arghezi – Pipera), Magistrala 3 (Preciziei – Anghel Saligny), Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Straulești) și Magistrala 5 (Eroilor 2 – Valea Ialomiței/Râul Doamnei), trenurile de metrou vor opera la intervale de 10 minute.

În noaptea de Revelion, metrourile vor circula la un interval de 10 minute până la ora 2:00, urmat de intervale de 20 de minute până la ora 5:00.

„De Revelion ai transportul garantat pentru cea mai tare petrecere dintre ani. În noaptea de Revelion, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 02:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 02:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute”, a transmis Metrorex într-o postare pe pagina de Facebook.