Proiect inedit in colaborare cu partenerii turci: Copiii trebuie invatati  inca din copilarie ca natura trebuie protejata

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:52

Sunt mici, simpatici si, cel mai important, isi construiesc de pe acum viitorul!

Copiii trebuie invatati  inca din copilarie ca natura trebuie protejata, pentru ca si urmatoarele generatii sa se poata bucura de ea. Totul, intr-un proiect inedit desfasurat in colaborare cu partenerii turci.

La orele pranzului, in Palatul Parlamentului rasunau vocile cristaline ale copiilor care cantau in dulcele stil romanesc.
Intr-un inedit proiect realizat de Organizatia Romano-Turca a femeilor de afaceri, un intreg hol al Patalului Parlamentului a fost umplut cu produse ecologice, traditionale romanesti.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totul, realizat de mana unei singure persoane, care s-a indragostit de tara noastra de la prima vedere.

Viitorul copiilor nostri depinde, insa, in primul rand de noi si de obiceiurile  noastre! Expozitia cu vanzare a strans laolalta deputati, parlamentari si copii, toti cu acelasi gand: natura este viitorul nostru, asa ca trebuie sa avem grija cum ni-l construim.