”Proiectele sunt în desfășurare” Ce se întâmplă cu afacerile lui Călin Donca în timp ce acesta se află în arest. Anunțul făcut de echipa milionarului

Autor: Diana Bostan

Afacerile lui Călin Donca merg mai departe

Sursa: Instagram- Călin Donca

Călin Donca se află în arest preventiv, fiind acuzat de mai multe ilegalități. După ce s-a spus că afacerea cu panouri solare ar fi doar o ”țeapă”, o postarea apărută pe contul de Instagram al afaceristului ține să contrazică acest lucru.

Milionarul Călin Donca este acuzat de mai multe infracțiuni financiare, iar în mediul online au apărut mai multe zvonuri conform cărora acesta ar fi păcălit mai multe persoane să investească într-un parc de panouri solare care nu ar exista. 

Afacerile lui Călin Donca sunt în plină dezvoltare

Pentru a le da peste nas celor care susțin că totul este o ”țeapă”, echipa lui Călin Donca a postat pe contul său de Instagram un videoclip în care se anunță faptul că totul merge conform planului.

Afacerea cu panouri solare ar fi în plină dezvoltare și va fi dusă la bun sfârșit.

Acesta atrage atenția asupra manipulărilor apărute în mediul online cu privire la modul în care afaceristul își desfășoară afacerile. În videoclip apar diferite imagini cu lucrările care se desfășoară în parcul cu panouri solare.

Citește și: Videoclipul postat de echipa lui Călin Donca! Care este situația juridică a milionarului din Brașov: „Face toate eforturile pentru a-și dovedi nevinovăția”

”Dragii noștri, în spațiul online și în mass-media au apărut diverse informații nereale și manipulări, cu scopul vădit de a distruge ce am construit împreună. Deși contextul actual nu este favorabil, proiectele sunt în desfășurare și vom face tot ce depinde de noi, pentru a fi duse la bun sfârșit. Manipulările probabil vor continua, însă le vom face față cu stoicism pentru a ne îndeplini obiectivele. Împreună vom reuși”,

se arată în postarea făcută pe contul personal de Instagram al lui Călin Donca.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 
 
 
 
 
View
this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calin Donca (@calindonca)

Călin Donca se află în arest preventiv

Pe data de 13 octombrie, magistrații au hotărât prelungirea arestului preventiv pentru Călin Donca. Milionarul brașovean este acuzat de înșelătorie cu criptomonede, evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat.

Chiar și așa, afaceristul încearc să-și demonstreze nevinovăția pe toate fronturile, iar în urmă cu ceva timp a oferit și prima reacție din spatele gratiilor.

Afaceristul susține că se află în arest preventiv și că procesul penal se află într-o fază incipientă, iar această măsură a fost luată pentru a strânge probele necesare, ceea ce nu-l face încă vinovat.

Citește și: Călin Donca rămâne în spatele gratiilor, după ce Tribunalul Brașov a prelungit măsura arestului preventiv

„Precizări privind situația juridică actuală a lui Călin Donca. Pentru corecta informară a publicului în legătură cu situația juridică în care se află Călin Donca facem următoarele precizări: Călin Donca este arestat preventiv într-o cauză penală, aflată într-o etapă incipientă a urmării penale care presupune stârngerea de probe în vederea aflării adevărului și lămuririi cauzei sub toate aspectele. Arestarea preventivă reprezintă doar o măsură preventivă care se poate dispune temporar din rațiuni procedurale, fără a aduce atingere prezumției de nevinovăție de care Călin Donca beneficiază până la soluționarea definitivă a cauzei penale”,  a scris Călin Donca pe contul lui personal de Instagram.