Promisiunea pe care Dan Negru i-a făcut-o Ronei Hartner, înainte de a se stinge din viață: „Să rămână așa cum am stabilit”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 nov 2023, 15:35

Promisiunea pe care Dan Negru i-a făcut-o Ronei Hartner, înainte de a se stinge din viață

Sursa: Dan Negru Instagram

Rona Hartner s-a stins din viață joi, 23 noiembrie, după o luptă grea cu boala. Rona a fost o adevărată învingătoare, iar acum marile vedete au transmis mesaje emoționante după plecarea artistei.

După moartea Ronei, Dan Negru a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Se pare că cei doi au făcut o promisiune în timpul unei emisiuni prezentată de acesta.

Promisiunea pe care Dan Negru i-a făcut-o Ronei Hartner, înainte de a se stinge din viață

Promisiunea este una emoționantă, iar mesajul lui Dan Negru a stârnit multe reacții în comentarii, chiar și de la alte vedete.

„Rona, să rămână așa cum am stabilit atunci, la filmări: lasă-i pe toți să plângă că ai plecat. Hai să zâmbim că ai trăit!,” a scris prezentatorul TV pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie cu cei doi.

„Foarte frumos spus, Dane ”, a răspuns, în comentarii, Adina Buzatu.

Citește și: Rona Hartner și-a prevestit sfârșitul. Actrița și-a văzut tatăl decedat: „Haide, fata mea!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rona Hartner s-a stins din viață la 50 de ani. Artista a fost învinsă de o boală nemiloasă

Rona Hartner a murit joi, 23 noiembrie, după ce în urmă cu o seară, sora acesteia a postat un mesaj în care informa urmăritorii că Rona își trăiește ultimele clipe din viață și îi îndemna la rugăciuni și gânduri bune.

„Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește mulțimile clipe. Ne

scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el, ” a fost mesajul Rindei.

Citește și: Cine este francezul care i-a furat inima Ronei Hartner: ”M-am comportat ca la 16 ani” Vedeta a dezvăluit motivul divorțului înainte de a fi răpusă de teribila boală

Din nefericire, Ronda a mai trăit doar o zi. Artista a fost o luptătoare, reușind să învingă de două ori cancerul. A treia oară însă, nu a mai fost cu noroc, iar Rona Hartner s-a stins din viață la doar 50 de ani.

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer de colon,  apoi cu cancer la ficat, iar în 2023 cu un alt tip de cancer, de data aceasta la plămâni, într-un stadiu destul de avansat. 

Organismul actriței era unul extrem de slăbit, aceasta având o tumoare la plămâni și încă șapte pe creier.