Promisiunea pe care Jador i-a făcut-o Siminei, la „Puterea Dragostei”: „O să mă caute și dacă am copil cu Alex”. Ce s-a întâmplat după fix 5 ani

Autor: Diana Ghita

Jador și Simina Loica

Sursa: Instagram

Celebrul manelist, Jador, a fost unul dintre concurenții din cadrul emisiunii „Puterea dragostei”, care a fost difuzată la Kanal D.

În urmă cu 5 ani, Jador a fost împreună cu o colegă de a lui, de la „Puterea dragostei”, pe nume Simina Loica. Însă, cei doi s-au despărțit, după un schimb de replici dure în cadrul emisiunii.

Jador este din nou împreună cu Simina

De când a ieșit din emisiunea pentru cupluri, Jador a fost implicat în mai multe relații.

Ba chiar, la un moment dat, era hotărât să se însoare cu una dintre fostele sale partenere. Însă, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru artist.

În perioada recentă, acesta a postat un videoclip care i-a surprins pe internauți. Cântărețul a urcat pe TikTok un filmuleț în care apărea alături de Simina Loica, fosta lui iubită de la „Puterea dragostei”. Deși nimeni nu se aștepta ca cei doi să reia legătura, aceștia au uimit pe toată lumea prin gesturile tandre de care au dat dovadă în clip.

Acum 5 ani, după ce relația dintre ea și Jador a luat sfârșit, Simina a spus că, în ciuda a tot ce s-a întâmplat între ei, artistul o va căuta, indiferent de situația amoroasă în care aceasta se va afla.

„Jador a zis că și peste 5 ani el o să mă caute și chiar dacă am copil cu Alex!”,  a dezvăluit Simina în cadrul emisiunii.

Se pare că vorbele ei s-au adeverit, în jurul filmulețului cu cei doi circulând diverse speculații precum că s-ar fi împăcat, reluându-și relația.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „Mi-ar fi rușine”. Ce nu ar accepta Jador niciodată de la iubita lui! Artistul nu face excepție în acest caz

Cum au reacționat cei din online când au văzut imaginile cu Jador și Simina

Internauții nu au întârziat să comenteze la videoclipul cu cei doi îndrăgostiți, fiind nedumeriți de ceea ce se întâmplă.

Aceștia s-au arătat cu adevărat uimiți de imaginile cu Jador și Simina, întrucât nu se așteptau la o asemenea apariție. 

Oamenii din mediul online credeau că povestea de iubire dintre Simina și celebrul cântăreț a luat sfârșit, pentru totdeauna, la „Puterea dragostei”, cei doi pornind pe drumuri total separate.

Însă, cu toate acestea, internauții le-au transmis gânduri bune îndrăgostiților și l-au felicitat pe Jador pentru că nu și-a uitat promisiunea față de fosta iubită.

„Și după 30 de ani aceste două persoane se vor privi tot cu aceeași dragoste./ Jador se ține tot timpul de promisiune/ Sunt împreună?/ WOW! Ce loial!/ Ce frumos! S-a ținut de cuvânt.”, au fost câteva dintre comentariile fanilor la respectivul videoclip.

@rebecabalint19 #rebecabalint #byrebecabalint 🥺@Jador mami👑❤️ @simina loica ♬ sunet original- Statusuri_romania_turcia ‼️

Citește și: „Nu avea inimioară” Simina Loica, primele declarații după ce a renunțat la sarcină. Ce spune bruneta despre împăcarea cu Jador?

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.