Promo Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 5 noiembrie 2021 – Radu, final de poveste cu Adelina: "Nu meriți nimic!" VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 nov 2021, 19:00

Adelina și Radu, final de poveste

Sursa: captura Kanal D

Ediția de vineri, 5 noiembrie 2021 este incendiară. Radu e foarte supărat pe Adelina după ce s-a despărțit de ea.

Radu o acuză pe Adelina că s-a folosit de el. Într-o discuție în doi, Radu folosește un limbaj foarte dur la adresa Adelinei.

"Eu încă te respect", îi spune Adelina lui Radu. "Eu nu te respect, nu meriți nimic", îi răspunde Radu, foarte nervos. 

El consideră că Adelina s-a folosit de el. Radu se arată dezamăgit și de Antonia, susține că nu se aștepta mai ales la ea la un astfel de comportament.

Radu, criticat și de Cristina Mihaela Dorobanțu

Radu a întrecut măsura și în emisiunea de miercuri, 3 noiembrie 2021 de la Puterea Dragostei.

Prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, i-a atras atenția că ce face este "mizerabil".

"Eu îți aduc în vedere că ți-am oferit respect până în acest moment.  Nu-l mai meriți.

Eu nu vreau să iau parte la această mizerie. În acest moment te comporți mizerabil"
, i-a spus Cristina Mihaela Dorobanțu lui Radu.

Puterea Dragostei este difuzată la Kanal D de luni până duminică. Reality-show-ul este transmis atât la TV, cât și Live Video Online, pe kanald.ro. Pentru a vedea emisiunea online trebuie doar să accesați adresa de Live Stream a site-ului nostru, https://www.kanald.ro/live.html de pe telefon, PC, laptop sau tabletă la ora difuzării show-ului și la TV.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Puterea Dragostei e transmisă în două părți zilnic. De luni până vineri prima parte se difuzează între 11:00 și 12:00, iar a doua între 17:00 și 19:00, iar în weekend prima parte e difuzată între 16:00 și 18:00, iar a doua parte începe la

ora 19:00 și se încheie la ora 20:00.

Citeste si: Livian Pop de la „Puterea Dragostei” își mărește familia! Cum a surprins pe toată lumea anunțând că va deveni tătic

Puterea Dragostei, al patrulea sezon

Puterea Dragostei se află la cel de al patrulea sezon la Puterea Dragostei. Primele două sezoane, la fete, au fost câștigate de către Bianca Comănici.

Primul sezon la băieți a fost câștigat de către Bogdan Mocanu, iar cel de al doilea de către Livian Pop, băiatul lui Nelson Mondialu. Livian a avut o relație de câteva luni cu Bianca Comănici.

Sezonul al treilea a fost câștigat de către Alexandra Cărare la fete și de către Cristian Marinescu la băieți.

Primele două sezoane au fost prezentate de către Andreea Mantea, iar sezonul 3 a fost prezentat de către Cristina Mihaela Dorobanțu, ce moderează și acum emisiunea.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 3 noiembrie 2021 – Cristina Mihaela îl pune la punct pe Radu: "Te comporți mizerabil!" VIDEO

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.