„Promotie: mananci acum si te-mbolnavesti la anu’!” Aveti grija de unde luati carne de porc

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 oct 2020, 13:50

Cam asa ar glumi romanul nostru, obisnuit sa faca bascalie din orice. Cu asa ceva, insa, nu e de joaca!

Riscati mult daca alegeti sa consumati carnea de porc  in noaptea de revelion si nu ati cumparat-o de  la magazin. Romanii isi risca propria sanatate, dar si a celor dragi atunci cand  aleg sa cumpere carne de porc de la vanzatorii ambulanti. Pentru ca, din pacate, pe vanzatori nu-i intereseaza decat banii. Si daca indraznesti sa intrebi ceva legat de analize sau de acte pentru ceea ce vrei sa cumperi, risti mult!

Am mers sa vedem cum se comporta  vanzatorii din localitatea Calugareni, Giurgiu, si daca se poate manca  fara grija carnea vanduta de

ei.

Am aflat ca trebuie doar sa negociezi cat poti pretul, fara sa pui prea multe intrebari. Chiar daca vezi cu ochii tai ca te fura din vorbe iar carnea este depozitata pe bucati de musama murdara, in conditii deloc normale. Negustorii de ocazie au replica pregatita pentru orice!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Numai

un singur agent  de politie s-a apropiat de ei si nu pentru a le cere explicatii despre marfa. I-a atentionat ca stationeaza neregulamentar!!! Am incercat sa stam de vorba cu vanzatorii de carne si in fata camerei de filmat. N-o sa va vina sa credeti cum au reactionat! Am  mers mai departe si am dus cateva probe de carne din Calugareni la analize. Asa cum ar trebuie sa faca orice roman care cumpara carne din locuri care nu sunt special amenajate.
Diferenta dintre un kilogram de carne vandut pe marginea drumului si unul cumparat din piata este, in medie, de aproximativ 3 lei. Ganditi-va dumneavoastra acum, daca merita riscul!

 

Taguri: