Proprietarii mansardelor incendiate, ramasi doar cu hainele de pe ei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:30

Dupa ce fumul inecacios s-a risipit, crunta realitate i-a izbit pe locatarii mansardei care s-a facut scrum in teribilul incendiu de ieri.

Astazi li s-a permis sa intre din nou in case pentru a-si recupera putinele lucruri neatinse de pârjol. Unii n-au mai gasit nimic. Ioana sta chiar langa apartamentul de unde a plecat infernul.

Si asta au facut tanara si sotul ei. Si-au luat pe ei ce au reusit si au fugit din calea flacarilor. Astazi, doar ea s-a intors, alaturi de prietena care ii gazduieste, pentru a vedea ce mai poate recupera.



Ioana inca mai are puterea sa zambeasca. Tocmai a gasit inregistrarea de la nunta din octombrie anul trecut. Si mai are un motiv de fericire. Are, totusi, si regrete. A muncit mult pentru a plati avansul din cei 27 de mii de euro cat a costat apartamentul.


In capatul opus al holului, un barbat casca o gaura in perete. E singura metoda pentru a-si putea proteja apartamentul.

La apartamentul cu numarul 4, in locuinta gen duplex doar un calorifer a ramas neatins de parjol. In rest, praf, pulbere si funigine.

In alt apartament oamenii isi fac cruce, pentru ca singurul obiect care nu are nici macar o urma de incendiu este o icoana.  Aici au venit si reprezentantii companiei de asigurare. Evalueaza pagubele.

Victime colaterale in cosmarul locatarilor de la mansarda sunt oamenii care stau la etajele 3 si 4.

Apa folosita de pompieri pentru stingerea incendiului a facut prapad.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cea mai plauzibila ipoteza in ancheta deschisa ieri ramane o defectiune la sistemul electric.

Cauza exacta va fi stabilita exact de specialisti.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.