Proprietarul unei case auzea zgomote in pivnita, asa ca a chemat deratizarea, crezand ca soarecii isi fac de cap in subsol. E incredibil ce au descoperit muncitorul acolo: "Asa ceva nu am vazut in toata cariera mea!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 07:01

Deranjat de faptul ca din pivnita se auzeau foarte des fel de fel de zgomote, mai ales pe timpul noptii, un britanic a decis sa apeleze la serviciile unei firme de deratizare.

Omul era convins de faptul ca soarecii isi fac de cap in subsolul casei, insa nu se astepta la ceea ce avea sa descopere. Dupa cateva ore de panda si vanatoare, in adevaratul sens al cuvantului, muncitorul a capturat mai multi sobolani uriasi, de marimea unei pisici.

Rozatoarele erau incredibil de mari, fiecare avea aproximativ 60 de centimetri lungime. Stupefiat, omul i-a marturisit celui care l-a angajat ca in toata cariera lui, de 15 ani, nu a vazut asa ceva.



Autoritatile incearca acum sa afle cum au ajuns sobolanii la acele dimensiuni neobisnuite. Locuitorii oraselului din Marea Britanie sunt acum speriati si se tem pentru viata lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”