''Un om care te iubește cu adevărat...'' Vlada, mesaj cu subînțeles pentru Antoni? Fanii au rămas uimiți când au văzut ce a transmis concurenta de la Casa iubirii

Author: Diana Tilă
Actualizat: 11 ian 2024, 10:43

Vlada de la Casa iubirii

Sursa: Instagram Vlada Petcu

Vlada de la Casa iubirii a distribuit un citat pe internet, care i-a cam pus pe gânduri pe fani! Despre ce este vorba?

Vlada și Antoni au format un cuplu în cadrul emisiunii Casa iubirii. Cei doi concurenți și-au declarat dragostea în nenumărate rânduri și chiar păreau un cuplu solid și unit, însă, din nefericire, tinerii au ajuns să se despartă. Recent, Vlada a transmis un mesaj cu subînțeles pe pagina sa de Instagram. Oare la cine face referire tânăra?

Citește și: Casa iubirii: "Marii câștigători ai sezonului 2!" Andreea Mantea, anunț important despre Marea Finală a emisiunii! Aflați ce se va întâmpla duminică, 7 ianuarie, în semifinala emisiunii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Vlada, mesaj cu subînțeles pentru Antoni?

Vlada se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate concurente din Casa iubirii. Tânăra a reușit să strângă o mulțime de fani pe rețelele sociale, care o susțin la orice pas, dar mai ales din momentul în care Antoni a decis să se despartă de ea.

Antoni a hotărât să pună punct relației cu Vlada chiar de Anul Nou, după ce tânăra a dansat la petrecerea de Revelion cu băieții din Casa iubirii.

Acest lucru s-a întâmplat după ce Vlada a fost respinsă de mai multe ori de Antoni. Însă, concurentul a declarat că atitudinea ei a fost vulgară, iar el nu poate să treacă peste gesturile ei.

După ce a pus punct relației, Vlada a fost foarte afectată de decizia lui Antoni. Mai ales în momentul în care a văzut că Antoni a început să facă pași spre Larisa. Unii concurenți chiar au spus că Antoni s-a despărțit de Vlada pentru că are sentimente pentru Larisa.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Când se încheie cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii! Iată când are loc Marea Finală și câți concurenți se vor lupta pentru mult râvnitele premii

Vlada este foarte activă și pe rețelele sociale, unde împărtășește cu admiratorii ei ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute.

Recent, concurenta de la Casa iubirii a publicat un citat pe pagina sa de Instagram, care pare că face referire la o persoană. Însă, Vlada nu a oferit detalii despre persoana la care s-a gândit când a postat respectivul citat. Să fie oare vorba despre Antoni?

 ''Un om care te iubește cu adevărat nu va încerca niciodată să te schimbe după propriile sale nevoi'', este citatul postat de Vlada pe Instagram.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.