"Prostul a vazut o gaura si a incercat sa intre in ea!" E incredibil cum a ajuns femeia asta la camera de garda. Meidicii si-au facut cruce, n-au mai vazut asa ceva...

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 16:37

Femeia, din orasul american Portland, a ajuns pe prima pagina a ziarelor dupa ce animalul ei de companie s-a aratat prea interesat de piercing-ul ei din ureche.

Ashley Glawe a postat pe Facebook, la sfarsitul lunii Ianuarie, o fotografie din camera de garda a unui spital, unde a ajuns din cauza unui incident bizar: sarpele ei, pe care il tinea in brate, s-a deplasat catre gatul tinerei si i-a intrat in gaura din ureche, ramanand blocat acolo.

"Tineam in maini sarpele si prostul a vazut o gaura, care se intampla sa fie in lobul urechii mele si s-a gandit ca ar fi o idee geniala sa incerce sa treaca prin ea..."

, a scris "victima" in comentariul pozei de pe Facebook.

Iata imaginea postata de Ashley:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.