Protagonistii serialului „Gunes” formeaza un cuplu si in viata reala! Cei doi actori si-au ascuns relatia mereu, insa paparazzi au dat totul in vileag

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 aug 2021, 19:20

Acestia nu au reusit sa scape de ochii vigilenti ai presei turcesti, in ciuda faptului ca au incercat mereu sa isi ascunda relatia.

Serialul „Gunes” care va fi difuzat din 8 august, la Kanal D, a impresionat deja publicul din Turcia, aducand in prim plan o poveste de dragoste palpitanta.


Cei doi protagonisti ai serialului Emre Kinay, care il interpreteaza pe Haluk Mertoglu si Evrim Alaysa, cea care o intruchipeaza pe Gunes, si-au intrat atat de bine in rolurile de sot si sotie incat pana la urma dragostea dintre personaje s-a transferat si in realitate.
Se zvoneste ca pe platourile de filmare dragostea pluteste in aer.

Desi actrita Evrim Alaysa este discreta in ceea ce priveste viata sa personala, aceasta a fost surprinsa de nenumarate ori in compania lui Emre Kinay, ultima data acestia au fost vazuti impreuna in Izmir, fapt ce a determinat presa mondena din Turcia sa ii considere un cuplu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”