Protectia Consumatorului a inchis o cofetarie din Capitala, dupa ce o femeie a fotografiat un sobolan plimbandu-se printre prajituri. Ce s-a intamplat dupa e revoltator

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 19 sep 2020, 04:25

Este incredibil pana unde poate merge tupeul comerciantilor.

Autoritatea pentru Protectia Consumatorului a inchis o cofetarie din Capitala, dupa ce o femeie a trimis autoritatilor poze cu un sobolan care se plimba prin vitrina. Cu toate astea, patronii au decis ca activitatea sa continue. Ce au descoperit autoritatile si ce noi masuri au luat, vedeti acum!

Imaginile socante cu rozatoarea printre prajituri au starnit valuri de furie pe internet. Iar cand le-au vazut comisarii ANPC au mers glont la cofetaria din cartierul Militari.

Nu au mai gasit ce-I drept sobolanul, dar au decis sa puna lacatul timp de 6 luni si sa ii amendeze pe patroni cu 10 mii de lei.

„La data si ora controlului s-a constatat ca societatea cu care exista contract de dezinsectie, dezinfectie si deratizare a realizat in data de 15.05.2016 doar dezinsectia.[...] materia prima folosita (margarina) era depozitata necorespunzator, la temperatura mediului ambiant”, au constatat reprezetantii ANPC.


Vedeti imaginile pe stirilekanald.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”