Protest cu oi in fata primariei din Valea Doftanei! Iata de ce sunt nemultumiti ciobanii

Author: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 29 aug 2021, 00:10

Ciobanii din Valea Doftanei au venit cu oile in fata primariei ca sa protesteze fata de neregulile pe care le-ar fi facut primarul la o licitatie de concesionare a pasunilor.

Ei il acuza pe edil ca si-a adus rudele la licitatie, care le-a marit pretul. Samanta de scandal a fost pretul prea mare de la care a inceput licitatia pentru concesionarea unui hectar de pasune: 67 de lei. Asta i-a infuriat pe ciobani, mai ales ca ei acuza primarul ca rudele sale ar fi ridicat artificial pretul.

Politia a incercat sa-i convinga pe oameni sa-si ia oile din drum.

Mioarele nu s-au speriat de avertismentele politstului local, asa ca ovinele au continuat protestul fara voia lor. Primarul nu a vrut sa dea ochii cu oamenii, dar a precizat ca licitatia nu este finalizata.

Oamenii au, insa, alta parere. Edilul e contrazis chiar de tatal sau care a recunoscut ca el a castigat cu bani putini mai multe hectare de pasunat. Proprietarii animalelor au sesizat prefectura care a trimis astazi corpul de control la Valea Doftanei.
Inspectorii vor analiza daca licitatia s-a facut in temeiul legii.
##VIDEO111720##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.