Protest INEDIT impotriva celor care arunca gunoaiele unde nu trebuie! Si-au facut o barca din PET-uri VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 13:45

Suparati pe cei care lasa mizerie prin paduri, pe strada, in parcuri sau care arunca gunoaie in apa, cativa tineri au construit o barca din PET-uri, s-au imbarcat si au plecat pe Dunare in jos.

Au pornit din Braila si si-au propus sa ajunga cu ambarcatiunea tocmai la Sfantu Gheorghe, in Delta, miercuri. Prima oprire au facut-o la Galati.

 

Cei doi braileni, un galatean si un constantean au adunat 5.500 de peturi pe care le-au transformat in ambarcatiunea "Pet-scarus". 

Barca are toate avizele necesare navigarii, inclusiv pe cel de la Autoritatea Navala Romana. Dupa ce marinarii au vaslit 7 ore, au ajuns cu bine la Galati.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

La constructia Pet-scarusului s-au folosit initial 9.000

de peturi racite la minus 25 de grade si apoi rapid incalzite. Doar 5500 au fost declarate sigure si bune pentru construit. Prietenii au constribuit fiecare cu ce au putut, unii cu PET-uri iar altii cu incurajari.

 

Comandantul Bogdan Badiu si colegii lui,Geru Ilie, Ionut Tuturica si Cristian Pirpiriu au plecat spre Sfantu Gheorghe.