PROTEST INEDIT in fata primariei! Ciobanii au venit cu turmele de oi la demonstratie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 22:45

Chiar in momentul cand ciobanii au ajuns cu turmele in fata primariei, acestei mioare i-a venit sorocul si a adus pe lume un miel de toata frumusetea.

Sa fie oare un semn bun? Vom vedea. Cert este faptul ca protestul ciobanilor a continuat, iar traficul in zona a fost dat peste cap. Zeci de soferi s-au vazut nevoiti sa se intoarca din drum sau sa astepte in spatele oilor si caprelor aduse in mijlocul satului. Barbatul din imagini este cioban de cand se stie, acum, insa, spune ca a ajuns sa fie muritor de foame, iar oile sa nu mai aiba ce sa pasca.


Oamenii sustin ca nu li se mai permite sa urce cu oile pe munte,la pascut, asa cum s-a facut de generatii intregi. Din aceasta cauza animalele au inceput sa le moara pe capete. Localnicii acuza autoritatile locale, ca ar fi impartit pasunile dupa bunul plac, fara sa le pese de sateni. Primarul, insa, are o alta versiune.

Ciobanii sunt decisi sa nu isi duca cele peste 1.000
de cornute din centrul comunei, pana cand nu li se vor da pasuni, asa cum s-a intamplat an de an, altfel, spun ei, le vor lasa sa moara de foame, in fata primariei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.