PROTESTATARII cer respingerea legii care presupune eutanasierea maidanezilor! Mai multe vedete au fost la protest

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 16:25

Oamenii au cerut respingerea legii care presupune eutaniseara animalelor fara stapan, daca in timp de 14 zile nu sunt adoptate.

S-au asezat pe mijlocul strazii si au stat ore intregi scandand lozinci impotriva Guvernului, Parlamentului si a primariilor. In zadar au incercat organizatorii sa ii convinga pe oameni sa deblocheze strada. Nici nu au vrut sa asculte variantele negociatorilor.

Printre protestatari s-au numarat si europarlamentarul Vadim Tudor, avocatii Paula Ioacob si Daniel Ionascu, actrita Carmen Tanase, dar si fostul senator Marius Marinescu. Cu totii au condamnat hotarirea Curtii Constitutionale.
Au fost si protestari straini care s-au alaturat iubitorilor de animale din tara noastra. Unii chiar au special sa adopte un caine abandonat de romani. La cateva ore de la decizia Curtii Constitutionale presedintele tarii Traian Basescu a promulgat legea, care va intra in vigoare in 3 zile.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Taguri: