Proteste VIOLENTE in Capitala! Manifestantii s-au ciocnit cu jandarmii

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Proteste violente in Capitala! Zeci de manifestanti s-au imbrancit cu jandarmii, pe Calea Victoriei. Fortele de ordine au incercat sa-i impiedice pe protestatari sa blocheze traficul iar acestia din urma au devenit violenti.

In timpul altercatiei, o femeie a lesinat. Protestatarii au reusit totusi sa blocheze, minute in sir,  traficul pe mai multe bulevarde din capitala.

Spiritele s-au incins aseara si  la protestul  de la Brasov. Asa ca jandarmii au retinut trei manifestanti chiar in momentul cand au vrut sa blocheze un bulevard.

Trei tineri au fost dusi la sectie pentru legitimare. Protestarii spun ca nu se lasa iar duminica viitoare vor fi, din nou, in strada.
##VIDEO84087##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.