Protestele au continuat si joi noaptea! In Capitala, aproximativ 15 mii de persoane au cerut, pasnic, o schimbare

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:40

Unii au venit in scaune cu rotile, in timp ce parintii isi tineau copiii in brate si cereau un viitor mai bun pentru micutii lor.

Capitala a rasunat pentu a treia seara consecutiva. Aproximativ 15 mii de romani au iesit in centrul Bucurestiului pentru a cere o schimbare. Cu copiii de mana, femei si barbati,  bunici si nepoti au iesit la un protest pentru noua generatie. Printre cei 15 mii de romani din Piata Universitatii au fost si persoane aflate in scaune cu rotile. Nimic nu i-a impiedicat sa se faca auziti.

Mesajele scrise pe pancarte se adresau politicienilor tarii, Patriarhului Daniel, dar unele erau de-a dreptul impresionante.

Nu doar schimbarea clasei politice se cere, ci si schimbarea legilor fundamentale ale tarii. Singura problema ar fi ca strada n-are inca o lista cu liderii noi generatii.

O generatie care nu poate fi manipulata. Acesta este mesajul clar pe care banatenii au vrut sa-l transmita mai marilor tarii. Pe langa schimbarea intregii clase politice, oamenii care au iesit in strada au facut o lista cu revendicari.

Printre cerinte se numara introducerea votului universal sub forma electronica, ridicarea imunitatii parlamentare si un guvern tehnocrat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Soferii nu s-au suparat ca traficul a fost aproape paralizat.

Din contra, i-au sustinut pe protestatari cu claxoane.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.