Provocarea saptamanii la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Andreea Tonciu, stilizata de Alexandra Ungureanu si vice versa. Rezultatul final?

Author: Oana Picerea

In aceasta seara se anunta una exploziva la Bravo, ai stil! Celebrities”. Va fi provocarea saptamanaii, iar protagonistele vor fi nimeni altele decat Andreea Tonciu si Alexandra Ungureanu. Disera, de la ora 23:00, nu ratati un show de zile mari, la Bravo, ai stil! Celebrities.

Andreea Tonciu si Alexandra Ungureanu au aceptat provocarea de a se stiliza reciproc, fiecare dintre acestea vor imbraca outfituri realizate si gandite in totalitate de rivala sa din aceasta competitie.

Astfel, miza este uriasa, intrucat daca tinuta vestimentara a Andreei va primi 3 stelute din partea juratilor, acestea vor mrge in clasamentul Alexandrei, cea care i-a stilizat tinuta, dar si vice versa.

Au batut palma, dar Alexandra Ungureanu are urme de regrete: “Da, imi pare rau. Am impresia ca toata lumea este acum cu ochii pe mine. Am si eu gentuta asta, sa mai acopar ce mai pot”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum arata poutfiturile purtate de cele doua concurente., ce vor spune juratii, dar mai ales Andreea si Alexandra veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D!