PROVOCAREA ZILEI. Ce relatie de rudenie exista intre cele doua tinere?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:32

Povestea celor doua a facut inconjurul lumii! Intre ele exista o legatura speciala inca din primul moment in care s-au cunoscut!

Sienna si Sierra Bernal sunt doua tinere din Texas, ambele in varsta de 15 ani. In ciuda aparentelor, cele doua adolescente sunt surori gemene. Sienna sufera de nanism ceea ce o face sa para mult mai mica decat sora ei geamana.

Cand era insarcinata, mama adolescentelor nu a stiut ca are gemeni deoarece Sienna era atat de mica, incat nici macar instrumentele de radiografie nu au putut-o detecta.

Femeia a nascut la 34 de saptamani, prin cezariana din cauza unor complicatii. Medicii au fost uimiti sa descopere in timpul operatiei ca doamna Bernal avea, de fapt gemeni.

Cand gemenele aveau sase luni, specialistii au confirmat parintilor faptul ca Sienna sufera de nanism. Era atat de mica, incat acestia cumparau haine de papusi pentru a o putea imbraca cand era bebelus. In prezent fetita are 15 ani si masoara 120 cm.
Medicii i-au spus ca nu va mai creste in inaltime.

Insa aceasta veste nu a impiedicat-o sa fie o fetita normala. Sienna merge la scoala, ii place sa iasa cu prietenii si chiar s-a inscris in trupa de majorete a scolii. Dorinta ei cea mai mare este ca specialistii sa gaseasca un leac pentru boala ei.

" Cercetarile in ceea ce priveste afectiunea ei sunt abia la inceput", a spus dr.
specialist Michaela Bober care spera ca in viitor omenirea sa poata gasi un leac contra acestei boli genetice.

" Cand am nascut eram ingrozita. Sienna arata ca un extraterestru. Imi era teama sa o tin in brate. Insa am observat ca s-a creat o legatura speciala intre ea si sora ei geamana inca de la bun inceput", a spus mama fetelor pentru Daily Mail.


Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.