Pruncul gravidei spulberate pe trecerea de pietoni de soferul baut s-a stins in bratele tatalui

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:13

Inainte ca fiul sa i se prapadeasca, mama, aflata in coma, a incercat sa smulga firele aparatelor la care e conectata, ca si cum ar fi vrut sa se duca la el.

Regrete sunt mult prea tarzii pentru un tata care a privit cum ii moare unicul copil.  Aseara, micutul Robert Cosmin Ganea s-a stins in bratele lui, la cateva ore dupa ce a fost crestinat: „ne doream foarte mult copilasul si aveam multe palnuri. Ni le-a naruit un ***  betiv! S-a constatat decesul in mana mea.” Din aceeasi mana, soferul mult prea beat, dupa cum arata analizele, i-a smuls sotia insarcinata, pe trecerea de pietoni.

Tulburator e ca Iulia, desi aflata in coma, ar fi simtit ca pruncul i se prapadeste si parca ar fi incercat din rasputeri sa fuga de pe patul de spital ca sa ajunga la el. Uluitoarea conexiune dintre mama si copil i-a tulburat pana si pe specialisti.

Acasa, bunicii si matusa lui Robert incearca din rasputeri sa fie puternici: „n-am reusit sa mi vad nepotul, sa-l tin si eu in brate, sa ma plimb cu el pe strada, ca toti bunicii.

Am fost pentru doua zile bunic.”

Imediat dupa accident, cand Laurentiu facea tot ce-i statea in putinta ca sa-si scoata sotia din ghearele mortii, soferul ar fi incercat sa-i cumpere tacerea. 10 mii de euro i-ar fi oferit, numai ca durerea pricinuita sa fie tinuta secret.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Duminica

seara, Liviu Neculcioiu ar fi baut pana spre dimineata, cu un prieten. Un vecin a reclamat la 112 ca muzica se aude mult prea tare de la ei, insa tot nu s-ar fi linistit.

Cei doi soti au trudit patru ani ca sa-si ridice o casa. Au pus bani deoparte, s-au indatorat la banci pentru ca totul sa fie gata inainte de venirea pe lume a unicului lor copil.

Acum, il iau in sicriu. Pentru ca nu au posibilitati, atat cei de la spital, cat si cei de la fabrica unde Iulia a lucrat, pana sa intre in concediu prenatal, au strans bani pentru inmormantarea lui Robert Cosmin.

##VIDEO138445##