Psalmii ii dau putere! Gigi Becali se roaga chiar si in fata judecatorilor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 oct 2020, 11:55

Psalmii ii dau lui Gigi Becali putere si timpul trece mai usor in detentie!

Se roaga si canta chiar si pe drumul de la Poarta Alba pana cand ajunge in fasa magistratilor si tot nu se opreste. Nu este termen de judecata la care Gigi Becali sa nu aduca in discutie si Divinitatea, in afara problemelor pe care le are cu legea.

Aproape dupa fiecare propozitie, ii pomeneste pe sfinti. Asa a facut si astazi in sala de judecata, unde a cerut sa execute pedeapsa in libertate, dar sub supraveghere! Latifundiarul a spus ca "a facut deja sapte luni" si astfel a fost re-educat.



Gigi li s-a plans judecatorilor ca nu este tratat asa cum ar trebui. Si, ca sa uite de conditiile in care este transportat, de la penitenciar la instanta, canta psalmi! Sa treca timpul mai usor! Se pare ca rugaciunile lui Becali au fost ascultate! Judecatorii au decis ca milionarul sa ramana cu sporul de sase luni, si nu cel de un an, pe care l-au cerut procurorii pentru pedepsele cumulate la trei ani de inchisoare.

##VIDEO90619##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.