Psihologul Irina Petrea iti spune ce criterii sunt importante in alegerea unei unei gradinite pentru copilul tau VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 11:15

Toamna se numara bobocii, spune o vorba din popor! Elevii reincep cursurile scolare, iar copiii mai mici merg la gradinita.

Cum alegi, insa, cea mai potrivita gradinita pentru copilul tau? Psihologul Irina Petrea ii sfatuieste pe parinti sa aleaga, in primul rand, un loc in care copilul sa fie in siguranta. Acestia trebuie sa cunoasca toata detaliile legate de masa, programe si activitati speciale.

Conteaza foarte mult si pregatirea personalului, dar si unde este situata gradinita. Irina Petrea recomanda sa alegeti o locatie aproape de casa pentru ca micutul sa nu se simta stresat cand este dus la gradinita sau cand se intoarce acasa.
Parintii trebuie sa analizeze lucrurile din perspectiva faptului ca micutul lor va petrece cel putin un an la gradinita aleasa. Copiii se ataseaza repede de educatoare, de colegi, prin urmare nu sunt recomandate mutarile decat in situatie de urgenta.

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.