Publicul a decis! I Cine a fost eliminat dintre cei doi Razboinici: Claudia sau Remus? Cum au reactionat colegii lor dupa aflarea verdictului! Iata primele declaratii!

Author: D.I.
Actualizat: 19 feb 2020, 10:06
Eliminare Survivor Romania 18 februarie

Claudia este prima concurenta din echipa Razboinicilor, eliminata din competita "Survivor Romania"!

Claudia a fost eliminata de la "Survivor Romania" in urma votului publicului. Dupa aflarea verdictului, Claudia a continuat sa sublinieze faptul ca se bucura ca va pleca acasa si ca isi dorea enorm sa ajunga in tara, pentru a-si relua activitatile obisnuite.

Eliminare Survivor Romania 18 februarie: care este reactia lui Remus

Pe de alta parte, Remus a declarat ca se bucura ca va ramane in continuare in competitie si va putea sa lupte inca pentru marele premiu.

Iata ce le-a transmis Claudia colegilor sai, inainte de plecare:

Citeste si: Incident fara precedent pe traseul de joc, la "Survivor Romania"! Ana il loveste pe Andrei, iar Razboinicul se prabuseste la pamant! Sunt chemati de urgenta medicii! Iata ce s-a intamplat intre cei doi adversari!

Citeste si: Andrei Duban, primele reactii, dupa scandalul dintre Gratiela si Elena, la "Survivor Romania"! "Elena are o capacitate de a racai pana la os!" Iata cum a analizat actorul rabufnirea dura a sotiei sale la adresa Elenei!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: DECIZIE radicala in privinta Anei! Iata ce se va intampla cu Faimoasa, dupa gestul violent fata de Andrei, din jocul de astazi de la "Survivor Romania"!

Citeste si: Razboinicii au izbucnit in lacrimi! Iata ce MESAJE au primit de la cei dragi, de acasa! Isi vor alina dorul de familie sau li se va amplifica tristetea?

Despre "Survivor Romania"

Jungla din Republica Dominicana le va intinde concurentilor capcane, ii va epuiza, le va testa limitele si ii va arata in fata milioanelor de telespectatori traversand o serie de emotii si intamplari, departe de cei dragi si condamnati sa supravietuiasca in conditii vitrege.

Abandonati in mijlocul naturii exotice, in Republica Dominicana, departe de confortul civilizatiei, concurentii vor trece prin foarte multe incercari, vor fi nevoiti sa isi construiasca adapost, sa isi procure hrana, sa isi gaseasca aliati in mijlocul grupului din care vor face parte.

La finele unor incercari limita se va afla un singur castigator.

Telespectatorii vor avea un rol extrem de important in evolutia concurentilor, acestia putand sa-si voteze favoritii si, astfel, sa ii mentina in joc.  Modalitatea de votare va fi comunicata in timpul difuzarii reality-ului de prezentatorul acestuia, Dan Cruceru.

Concurentii vor fi nevoiti sa isi dezvolte adevarate strategii de supravietuire, sa se integreze in echipa din care fac parte si sa faca fata provocarilor dificile aparute in viata de zi cu zi din jungla Dominicana.

Abilitatile de adaptare, echilibrul psihic, indemanarea si rezistenta fizica le vor fi cei mai buni aliati in parcursul lor.