Publicul a decis! Cine este ultimul finalist "Survivor România"?

Autor: B.H.
Actualizat: 26 ian 2021, 16:45

Elena și Cezar au intrat în consiliu, acolo unde votul publicului a fost decisiv. Cine este al doilea finalist "Survivor România"?

Marea finală "Survivor România" este foarte aproape, iar după ce Iancu s-a alăturat celorlalți doi finaliști, Lola și Emanuel, un singur loc a mai rămas liber în cursa pentru marele premiu.

Elena și Cezar au intrat în consiliu, iar indiferent de performanțele pe care le-au avut pe traseu, de-a lungul competiției, de această dată, doar votul publicului a contat.

Citeste si: Culita Sterp are o noua iubita? A fost fotografiat in timp ce saruta de zor o bruneta focoasa!

Publicul a decis! Cine este ultimul finalist "Survivor România"?

Elena și Cezar au așteptat cu nerăbdare să afle decizia publicului. Cei doi au trecut prin emoții mari, iar în final, cel care a părăsit competiția a fost Cezar. În clasamentul publicului, Elena a ocupat o poziție superioară, lucru care i-a asigurat un loc în marea finală "Survivor România".

Citeste si: Andra Volos, mesaj despre impacarea cu Bogdan Mocanu: ''Ai rabdare ca Dumnezeu sa...''

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Au fost momente încărcate de emoție, iar imediat după aflarea rezultatului, Elena a izbucnit în lacrimi. 

"În primul rând, eu vreau să vă mulțumesc vouă pentru această ocazie. Eu am zis, la mine e totul sau nimic.(...). Viața e o luptă și la fel ca și în Survivor, așa e și afară. Poți să dai și de oameni buni și de oameni răi. Tu trebuie să îți păstrezi calea, să fii drept și așa o să ajungi acolo unde îți dorești tu, doar prin muncă și prin devotament și niciodată nu o să faci ceva

extraordinar fără sacrificiu.", a spus Cezar după ce a aflat că a fost eliminat din competiție.

Lista completă a celor patru finaliști este compusă din Lola, Emanuel, Iancu și Elena. Ei se vor lupta pentru titlul de "Survivor România" și pentru marele premiu.

Citeste si: Tulburător! Elena Ionescu, drama trăită din cauza tenului! ”Am fost frustrată!” Ce spun specialiștii

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.