Publicul a decis! Cine sunt Favoritii saptamanii la Puterea dragostei si cine sunt cei doi concurenti protejati! Surpriza mare din partea baietilor! Nimeni nu se astepta!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2020, 20:44
Cristina Mihaela a anuntat Favoritii saptamanii!

Ceea ce s-a intamplat in cursul acestei saptamani se pare ca a reusit sa influenteze votul publicului! Iata cine sunt favoritii saptamanii!

Dupa multele momente tensionate petrecute pe tot parcursul acestei saptamani, cu foarte multe intrigi, certuri, reprosuri, critici si conflicte teribile, concurentii de la Puterea dragostei, a venit vremea ca acestia sa afle cine sunt Favoritii saptamanii. Atat in casa baietilor, cat si in cea a fetelor, surprizele s-au tinut lant. 

Dupa cateva clipe de suspans, Cristina Mihaela a anuntat cine sunt Favoritii saptamanii!

Saptamana ce s-a incheiat a fost presarata cu multe certuri, reprosuri, conflicte care nu au facut decat sa evidentieze careacterul fiecarui concurent implicat. Asfel ca si publicul a fost marcat de tot ceea ce s-a petrecut in casa Puterea dragostei si a votat in consecinta.
In Gala din aceasta seara, Cristina Mihaela a anuntat, Favoritii saptamanii, fara sa mai anunte top trei al celor mai votati concurenti. Astfel, in casa fetelor cea mai votata concurenta a fost din nou Alexandra, iar in casa baietilor cel mai votat a fost Nicos, spre surprinderea tuturor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dupa anuntul celor doi Favoriti ai saptamanii, Cristina Mihaela le-a cerut tuturor concurentilor sa nominalizeze o fata si respectiv un baiat pe care isi doresc sa ii protejeze in aceasta Gala. In cele din urma cei doi protejati de la eliminare au fost Paul si Aya.