Publicul a decis! Ei sunt Favoriții Săptămânii la Puterea dragostei! Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul!

Author: Daniela Iliuta

Tot ceea ce s-a petrecut pe parcursul acestei saptamani se pare ca a reusit sa influenteze votul publicului! Iata cine sunt Favoritii Saptamanii!

Dupa multe momente tensionate petrecute pe tot parcursul acestei saptamani, cu foarte multe intrigi, certuri, reprosuri, critici si conflicte teribile, concurentii de la Puterea dragostei, a venit vremea ca acestia sa afle cine sunt Favoritii saptamanii.


Cristina Mihaela a anuntat cine sunt Favoritii saptamanii!

Saptamana care s-a incheiat a fost presarata cu multe momente tensionate, reprosuri, intrigi si conflicte care nu au facut decat sa evidentieze careacterul fiecarui concurent implicat si sa influenteze din nou voturile venite din partea publicului.

Astfel ca si telespectatorii au fost marcati de tot ceea ce s-a intamplat in casa Puterea dragostei si au votat asa cum au simtit ca este potrivit.

In Gala de astazi Cristina Mihaela a anuntat cine sunt cele mai votate fete si respectiv, cei mai votati baieti si in cele din urma aceasta a specificat fata si baiatul, favoriti ai saptamanii.

Astfel cei mai votati trei baieti au fost: George, Marinescu si Cristian Comanici, iar dintre ei, cel care a fost desemnat Favoritul Saptamanii a fost nimeni altul decat Marinescu, contrar asteptarilor celorlati concurenti.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

In vreme ce cele mai votate trei fete au fost Alexandra, Madalina si Aya, iar cea care a fost cel mai mult votata de public a fost Alexandra, in ciuda tuturor iesirilor ei nervoase din ultima vreme. Aceasta a primit din nou titlul de lider al casei fetelor.

Dupa anuntul celor doi favoriti ai saptamanii, Cristina Mihaela le-a cerut concurentilor sa nominalizeze o fata si respectiv un baiat pe care isi doresc sa ii protejeze in aceasta Gala.

In cele din urma cei doi protejati de la eliminare au fost Madalina si George.

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobantu a anunțat ce concurent părăsește casa ”Puterea Dragostei”

Citeste si: Cristina Mihaela a facut ANUNTUL! Moderatoarea show-lui "Puterea dragostei", surprinsa cu un imens inel cu diamante