Publicul a decis! Iata cine a fost desemnata "Favorita saptamanii" in casa fetelor si cine a intrat in cursa pentru premiul de 1500 de euro, alaturi de "Favoritul saptamanii" din grupul baietilor!

Autor: D.I.
Actualizat: 01 sep 2020, 03:05

Andreea Mantea le-a anuntat pe concurente care este situatia voturilor in ceea ce le priveste pentru saptamana ce tocmai s-a incheiat.

Dupa cateva momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat care au fost cele mai votate trei concurente in saptamana care s-a incheiat. Astfel, in casa fetelor cele mai votate au fost: Bianca, Ella si Andreea, iar cea care a fost desemnata "Favorita sapatamanii" a fost Bianca.

Citeste si: Bogdan Mocanu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", si-a intalnit marea iubire? Iata cu cine a fost surprins in club!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.