Publicul a hotarat cine sunt cele mai votate trei fete si cei mai votati trei baieti de la Puterea dragostei in aceasta saptamana!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 05 oct 2021, 11:10

Publicul a hotarat si in aceasta saptamana cine sunt cele mai votate trei fete si cei mai votati trei baieti de la Puterea dragostei.

Cristina Mihaela i-a anuntat pe concurentii noului sezon al emisiunii Puterea dragostei cine sunt cele mai votate trei fete si cei mai votati trei baieti.

S-a mai incheiat o saptamana din noul sezon al show-ului matrimonial Puterea dragostei, cu multe tensiuni, certuri, dezvaluiri inedite, dar si momente romantice petrecute in casa iubirii. A venit din nou clipa in care prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela in care va anunta cine sunt cele trei fete si cei trei baieti favoriti ai acestei saptamani.

Cristina Mihaela a anuntat cine sunt cele mai votate fete si cei mai apreciati baieti!

Ca de fiecare data un rol esential in stabilirea acestui top trei pentru cele mai votate fete si respectiv pentru cei mai apreciati si votati baieti il au telespectatorii, care urmaresc pas cu pas evolutia si toate activitatile si comportamentele adoptate de catre toti concurentii.
Astfel, dupa o editie marcata de o atmosfera tensionata in care s-au declansat noi discutii si chiar certuri dure intre unii dintre concurenti din casa iubirii, Cristina Mihaela a decis sa ii anunte situatia

voturilor din aceasta saptamana in ceea ce priveste topul celor mai votate fete, dar si pentru cei mai votati baieti.

Dupa ce in Gala de duminica trecuta cea care a parasit competitia a fost Denisa, la inceputul acestei saptamani in casa iubiri si-a facut aparitia o noua concurenta, Elena, la fel de hotarata sa isi caute jumatatea.

Citeste si: Elena este noua concurenta de la Puterea dragostei! Iata ce detalii au iesit la iveala despre frumoasa bruneta!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cristina Mihaela, anunt important pentru concurentii din casa Puterea dragostei! "Baietii trebuie sa aleaga fata..." 

Dupa cateva momente de suspans Cristina Mihaela a anuntat faptul ca cele mai votate trei fete din aceasta saptamana sunt Adriana, Alina si Ile, iar cei mai votati baieti sunt: Radu, Vlad si Alexandru. Telespectatorii vor afla in GALA de maine seara, care dintre cei sase mai sus enumerati va reusi sa devina liderul suprem al casei in saptamana urmatoare si va castiga premiul de 1500 de euro.

 

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.