Publicul a hotarat! Cristina Mihaela a anuntat care sunt cele mai votate trei fete si cei mai votati trei baieti de la Puterea dragostei in aceasta saptamana!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 aug 2021, 19:08

Ca in fiecare sambata, Cristina Mihaela le transmite concurentilor care sunt cele mai votate trei fete si cei mai votati trei baieti ai saptamanii la Puterea dragostei!

S-a mai incheiat o saptamana presarata cu multe momente tensionate si rasturnari de situatie neasteptate in casa Puterea dragostei. A sosit insa din nou clipa in care prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela le transmite concurentilor topul celor mai votate si apreciate de catre public trei fete si respectiv al celor mai votati baieti in aceasta saptamana.

Dupa o editie tensionata, in care s-au iscat din nou multe certuri si reprosuri urate intre anumiti concurenti, Cristina Mihaela le-a transmis concurentilor care este situatia voturilor sosite din partea telespectatorilor in aceasta saptamana, mai precis care sunt cele mai votate trei fete

si cei mai votati trei baieti, avand in vedere faptul ca Maria nu se afla in emisiune, iar Comanici a fost descalificat.

Cristina Mihaela a anuntat topul celor mai votate fete si al celor mai apreciati baieti la Puterea dragostei!

Pentru ca se apropie cu pasi repezi Marea Finala a emisiunii Puterea dragostei, emotiile si tensiunile ating cote din ce in ce mai mari in casa iubirii.


Ca in fiecare saptamana insa telespectatorii emisiunii au avut un rol extrem de important si de aceasta data, deoarece si-au votat concurentii favoriti, cantarind si analizand pas cu pas comportamentele acestora din zilele precedente.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Eliminare neașteptată în Gala Puterea Dragostei! Un concurent a fost nevoit să părăsească competiția de urgență

Dupa cateva clipe de suspans, Cristina Mihaela a decis sa dea curs anuntului serii. Astfel, cele mai votate trei fete in aceasta saptamana au fost desemnate: Aya, Alexandra si Adelina, iar cei mai votati baieti au fost declarati: Marinescu, Alex Stoica si Radu. Insa ramane de vazut care dintre cei sase concurenti va fi desemnat liderul suprem al casei si va intra in posesia premiului de 1500 de euro.

Citeste si: Victor de la Puterea dragostei este cel mai nou concurent! Pentru cine a venit carismaticul fotomodel si ce DETALII uluitoare au iesit la iveala despre el!

Citeste si: Alexandra arunca bomba! "Eu cred ca Amirei ii place foarte mult de Marinescu si vrea sa ti-l fure" Cum a reactionat Maria?

 


Rebecca de la Casa iubirii izbucnește în lacrimi amare, după o ceartă aprigă cu Antoni. Ce se întâmplă între cei doi tineri?