Pui crocant în crustă de porumb. Rețeta lui chef Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 6 iunie 2022. Iată de ce trebuie să țineți cont când pregătiți acest preparat

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 16:04

Pui crocant în crustă de porumb. Rețeta lui chef Patrizia Paglieri la Dimineața cu noi, 6 iunie 2022. Iată de ce trebuie să țineți cont când pregătiți acest preparat

Sursa: Captură KANAL D

Patrizia Paglieri a pregatit astăzi, la Dimineața cu noi, pui crocant în crustă de porumb și pentru a-și îndulci un pic colegii a făcut și un desert delicios din ciocolată.

În cadrul matinalului ”Dimineața cu noi”, Patrizia Paglieri a pregătit un preparat ușor și extrem de delicios, pui în crustă de porumb, pe care orice gospodină poate să încerce să-l pregătească în propria bucătărie. Și pentru că un desert nu poate fi refuzat niciodată, chef s-a gândit să-și răsfețe invitații cu Cupacake cu ciocolată și frișcă.

Cum să pregătești cel mai delicios pui crocant în crustă de porumb

Patrizia Paglieri a anunțat în cadrul matinalului că pregătește focaccia, pui crocant în crustă de porumb și un desert delicios cupacake cu ciocolată și frișcă. 

”La focaccia avem nevoie de drojdie, lapte, un pic de ulei și călim ceapă, am pregătit tigaia. Apoi facem acest pui crocant”, a spus Patrizia. 

În fiecare dimineața, Patrizia vine cu noi idei de rețete delicioase pe care orice gospodină le poate reface în propria bucătărie.

Pentru a prepara cel mai bun pui crocant nu trebuie să uitați să adaugați în compoziție un pic de boia dulce.

Citeste si: Bursucu, aventură în PECO: "Boss! Eu o bag, eu o scot!” Cum a reacționat matinalul când a văzut că i se baga benzină în loc de motorină în rezervor

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De asemnea, chef a pregătit și o rețetă de tortulețe cu ciocolată și frișcă, extrem de ușor de pregătit.

” Facem nșite tortulețe de ciocolată cu coajă de portocală, ouă, unt”, a mai spus Patrizia.

Chef s-a pus pe treaba și s-a apucat să pregătească trei rețete de excepție, ușoare, dar foarte delicioase. Atât Bursucu, cât și George Tănase au rămas cu apă în gură după ce Patrizia a anunțat ce pregătește pentru invitații din această zi de la ”Dimineața cu noi”.

Citeste si: Chef Patrizia Paglieri a pregătit astăzi la Dimineața cu noi cele mai gustoase Spaghete bolognese! Iată rețeta pentru renumita mâncare cu specific italian și pașii pentru un desert delicios de vară

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.