Pui de urs, prins la "furat" de cireșe într-o localitate din Vrancea. Localnic: "Băi, eşti nebun la cap! Uite-l!"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 20 mar 2023, 02:40

Un pui de urs a fost prins la furat de cireșe! Animalul a fost filmat de localnici.

În urmă cu câteva zile, într-o localitate din județul Vrancea, localnicii au surprins un urs la furat de cireșe. În imaginile postate de Monitorul de Vrancea se poate vedea că ursul stă liniștit în copac și mănâncă cireșele. 

Citeste si: Un berbec a fost condamnat la trei ani de închisoare, după ce a omorât o femeie

Pui de urs, prins la "furat" de cireșe într-o localitate din Vrancea

Din imaginile, care au devenit imediat virale în mediul online, se vede cum puiul de urs de aproximativ 3 ani mănâncă liniștit cireșe.

Localnicii au filmat animalul cocoțat în pom, însă, puiul de urs nu s-a speriat de prezența oamenilor.

Mai mult chiar, el a continuat să mănânce cireșe și când s-au adunat localnicii și polițiștii care au încercat să-l alunge.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

" Măi, ce faci acolo, măi? Sare pe noi! Băi, băiatule. Înseamnă că-i ursoaica. Băi, ești nebun la cap! Uite-l! Uite-l! Măi, dă-te jos de acolo!", spun martorii episodului inedit, care au filmat totul.

Citeste si:  Ce este și cum se manifestă variola maimuței, boala pentru care nu s-a descoperit încă leac. Simptomele care îți arată că ai contractat virusul

După ce s-a săturat, ursul a sărit din copac și a plecat către pădure, unde s-a făcut nevăzut.

Puiul de urs a fost filmat joia trecută „la furat de cireșe” într-o grădină din satul Roșcari, comuna Dumitrești, județul Vrancea.

Cu toate că încă era lumină afară, ursul a intrat în sat și s-a urcat într-un cireș plin cu fructe coapte, din care a început să mănânce tacticos.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.