Pui Fiorentina

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:20

O delicatesa cu specific italienesc!

Ingrediente:

Piept pui dezosat 1 kg
Spanac 200 g
Sare 5 g
Piper 1 g
Ulei 80 ml
Unt 100 g
Faina 75 g
Lapte 500 ml
Nucsoara 1 g
Galbenus ou 2 buc
Smantana 70 g
Cascaval ras 100 g

Mod de preparare:

Se spala carnea, se sterge cu un prosop de hartie si se portioneaza in bucati.
Se face un buzunar in care se introduce spanacul si o felie de cascaval. Se prajeste carnea intr-o tigaie cu putin ulei timp de 3 minute pe ambele parti.

Separat se pregateste sosul pentru gratinat la foc mic compus din: unt, faina, lapte, nucsoara, smantana, galbenus de ou, cascaval ras, sare si piper. Se aseaza carnea intr-o tava, se pune sosul pentru gratinat si se introduce in cuptor 5 minute la 200 grade.





 

Taguri: