Pui pariu ca nu stii cu cine s-a iubit Lili Sandu inainte de Bogdan Stelea?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

Stiati ca frumoasa Lili Sandu a avut o scurta relatie amoroasa cu un rapper foarte cunoscut de la noi?

Este vorba de razvratitul Sisu, care a iesit de la inchisoare anul trecut. Cu cine s-a mai ibit frumoasa bruneta? Aflati acum!     De-o frumusete rapitoare, Lili Sandu a atras intotdeauna barbatii ca pe un magnet.

Nu multa lume stie ca in urma cu 14 ANI, Lili Sandu avea un iubit de dupa blocuri! Nimeni altul decat Sisu, de la... La Familiaa. E posibil sa nu ne credeti, dar...

chiar a fost PE BUNE! Lili l-a cunoscut pe rapper intr-un studio de inregistrari pe cand avea doar 19 ani! Despre aceasta poveste de iubire insasi artista marturiseste ca a fost o relatie pasagera si inocenta...

Dar ce parere aveti despre povestea ei de dragoste cu Calin Goia, solistul trupei Voltaj?  Stiati de ea? Cei doi s-au iubit nebuneste timp de trei ani, iar Calin a fost primul barbat pe care Lili l-a prezentat parintilor ei! Asta se intampla inainte ca cei doi sa faca parte din Scoala vedetelor.


##VIDEO110158##Am sapat mai adanc si nu ne-a venit sa credem ce-am descoperit! Focoasa bruneta a fost SI cu Bogdan Ionescu, actualul sot al Elenei Basescu, zis Syda. Intr-o mica escapada la Dubai, Lili i-a cunoscut si PARINTII lui Bogdan, INSA... cand totul parea serios, relatia s-a dus pe apa Sambetei.

Si totusi, marea iubire a lui Lili Sandu a fost  Bogdan Stelea. Povestea lor a inceput in anul 2000 si s-a incheiat dupa 6 ani! S-au iubit ca doi nebuni! Fostul portar voia sa o ceara de sotie chiar pe  Arcul de Triumf, insa din pacate NU
a primit avizul primariei.  Si NICI c-au mai ajuns la altar pentru ca lucrurile au inceput sa scartaie intre ei si au decis sa o ia pe drumuri separate.

EL... a cunoscut-o pe Mirela, despre care presa spunea ca ar fi sosia lui Lili, a luat-o de nevasta si chiar la inceputul acestei saptamani a anuntat ca divorteaza! Iar de cealalta parte, Lili, dupa despartirea de Bogdan, s-a mutat la Hollywood si isi doreste sa dea marea lovitura! Merge la sute de casting-uri, iar in Romania vine ocazional pentru diverse proiecte.

Cat despre dragoste, artista se declara tot singura.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.