Pui Toscan

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:09

O idee noua pentru prepararea pulpelor de pui!


Ingrediente


Pulpe pui fara piele 1,5 kg
Ulei de masline 70 ml
Ceapa 350 g
Morcovi 500 g
Telina 500 g
Ciuperci proaspete 300 g
Rosii 500 g
Sare, Piper
Patrunjel 1 leg
Usturoi 30 g


Mod de preparare

Ceapa se taie pestisor, morcovul si telina se taie bare, rosiile se taie cuburi, ciupercile se taie lame, usturoiul si verdeata se toaca marunt.

Pulpele de pui se trag la tigaie, apoi se scot pe o farfurie.
In jiul ramas se adauga legumele si se calesc avand grija sa ramana crocante.
Se adauga rosiile, usturoiul, sare, piper, verdeata.
Legumele se pun peste pulpele de pui si se sevesc fierbinti.

 

Taguri: